Napisano 11 Wrzesień 200420 l Witam wszystkich mam problem z tym ......... bipedem. chcialbym dowiedziec sie jak moge zrobic by Biped zrobil przysiad? spradzalem to w helpie probowalem caly dzien, nadenerwowalem sie, spalilem paczke papierosow i nie dowiedzialem sie NIC! chcialbym zrobic by Biped zrobil przysiad bez ruszania jego stopami! poprostu wziasc jakas czesc bipeda przeciagnac w dol osi z,a kolana zeby uginaly sie automatycznie? wie ktos moze jak to zrobic? podobno trzeba dac jaki kontroler czy cos? prosze o pomoc bo dostane zawalu serca i nerwicy:) pozdrawiam wszystkich
Napisano 11 Wrzesień 200420 l Autor DZIEKI DRUG:) dokladne o to mi chodzilo:) teraz juz bez problemow moj Bipedzik bedzie mogl robic przysiady:) a ile nerwow poszlo zeby do tego dojsc:) i nie doszedlem:( pozdrawiam serdecznie i BARDZO DZIEKUJE
Napisano 11 Wrzesień 200420 l i jeszcze tylko dodam: sprawdz w helpie od str. 483-nauka chodzenia; PS. to ma byc oczywiscie help od Character Studio mi pomogl i caly czas mi pomaga :) pzdr