MaggotMaker Napisano 15 Kwiecień 2014 Napisano 15 Kwiecień 2014 A nie jak zwykle w takie coś; zwyczajna pojedyncza linia. Prosze o pomoc!
Adder Napisano 16 Kwiecień 2014 Napisano 16 Kwiecień 2014 Ale klikasz w miejscach gdzie chcesz żeby była kolejna kość..?
MaggotMaker Napisano 16 Kwiecień 2014 Autor Napisano 16 Kwiecień 2014 Dzięki za odp. W tym wypadku potrzebuje akurat jednej kości, ale tak. Kiedy tworze pare kości jest to pare 'splineów' 2D, jakbym rysował z prostych. Ciężko pewnie w to uwierzyć, ale tak jest. Coś w ustawieniach tej sceny, lub po dłuższej pracy nad sceną tak się dzieje. Ponieważ gdy zrobię reset jest okej. Zacząłem wszystko od nowa, ale kiedy bone było mi potrzebne, znowu odkryłem, że nie działa. Jak najłatwiej przenieść obiekt z kością z jednej sceny do drugiej?(o ile ta kość zadziała w drugiej scenie, bo pewności nie mam).
MaggotMaker Napisano 16 Kwiecień 2014 Autor Napisano 16 Kwiecień 2014 tak wyglądają u mnie kości: A takie określam jako normalne:
Adder Napisano 16 Kwiecień 2014 Napisano 16 Kwiecień 2014 (edytowane) AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ok. Najmocniej przepraszam :) Źle Cie zrozumiałem. To wyglada jak by ich width i height były na zero, a u Ciebie wyraźnie nie są. Edytowane 16 Kwiecień 2014 przez Adder
Rekomendowane odpowiedzi