Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Chialem wzucic to do Speed Painting, ale chyba 2,5 godzinki to zaden speed :D

Pierwsza pracka w Photoshopie (ucze sie w nim malowac), myszka i samozaparcie :D

Chcialbym poznac Wasza opinie co Wy w tym dostrzegacie?

P.S. Musze koniecznie kupic Tablet :/

http://republika.pl/ka21k3d/2D/speed1.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

noooooo.... jak na 1sza pracke to nieźle. Ma w sobie coś, co przyciaga uwagę.. oczy.. hmm.. ładnie :)

Napisano

ja w niej nic nie dostrzegam. 2,5h ? strasznie sporo.. Koniecznie musisz kupic ołówki i papier bo tablet niewiele Ci pomoże.

Napisano

A ja tam coś widzę: to tak jak takie testy u psychiatryków: popatrz na tego kleksa! Co widzisz ? :D

Napisano

mialo byc efektownie?

Popracuj nad walorem, obraz az wypada z ekranu.

Napisano

Wy to na artystów się nie nadajecie :D. Ludzie! Przeciez to jest kobieta i męszczyzna!!! Oni do siebie biegną... po lewej jest kobieta, a po prawej męszczyzna. Przyjżyjcie się uważnie bo praca jak dla mnie jest SUPER przez duże S (zresztą wszystko jest duże w tym wyrazie :D) Kazik - gratulacje jak na pierwszy raz jest GREAT. A tak na marginesie Tweety :)- to ty masz jakieś problemy czy zaburzenia że chodzisz do psychiatry :>:> (żart)

PS.

No i co, już widzicie???

Napisano
  • Autor

Ooo ile opinii :D

Wielkie dzieki za wszystkie, a teraz po kolei:

M@ti: dzieki za komentarz (przyjazna dusza)

Mkaszpir: cos tam pozmienialem aby ratowac choc troche twe oczy

Tiger1313: rozumiem, ze ty takiego czegos to wogole nie malujesz bo szkoda czasu i od razu urodziles sie uzdolnionym artysta (olowki juz kupilem, a papier zaiwanie corce z tornistra i bede cwiczyc wedle twoich wskazowek)

Tweety: ja tam nie wiem co pokazuja psychatrzy :D

Tomur: "mialo byc efektownie?" - to byla pierwsza roba okielznania Photoshopa (przepraszam ze zawiodlem).

"... obraz wypada z ekranu" - rozwin wypowiedz, bo nie bardzo rozumiem co masz na mysli

Blazi: BINGO

speed5.jpg

Wszystkim dziekuje za opinie i zamieszczam dalsze zmagania z photoshopem :D

Dzisiaj na pierwszy ogien poszla opcja Smudge :)

Pozdrawiam.

P.S. Tablet i tak musze kupić :D