Napisano 13 Wrzesień 200420 l Chialem wzucic to do Speed Painting, ale chyba 2,5 godzinki to zaden speed :D Pierwsza pracka w Photoshopie (ucze sie w nim malowac), myszka i samozaparcie :D Chcialbym poznac Wasza opinie co Wy w tym dostrzegacie? P.S. Musze koniecznie kupic Tablet :/ http://republika.pl/ka21k3d/2D/speed1.jpg
Napisano 13 Wrzesień 200420 l noooooo.... jak na 1sza pracke to nieźle. Ma w sobie coś, co przyciaga uwagę.. oczy.. hmm.. ładnie :)
Napisano 14 Wrzesień 200420 l ja w niej nic nie dostrzegam. 2,5h ? strasznie sporo.. Koniecznie musisz kupic ołówki i papier bo tablet niewiele Ci pomoże.
Napisano 14 Wrzesień 200420 l A ja tam coś widzę: to tak jak takie testy u psychiatryków: popatrz na tego kleksa! Co widzisz ? :D
Napisano 14 Wrzesień 200420 l Wy to na artystów się nie nadajecie :D. Ludzie! Przeciez to jest kobieta i męszczyzna!!! Oni do siebie biegną... po lewej jest kobieta, a po prawej męszczyzna. Przyjżyjcie się uważnie bo praca jak dla mnie jest SUPER przez duże S (zresztą wszystko jest duże w tym wyrazie :D) Kazik - gratulacje jak na pierwszy raz jest GREAT. A tak na marginesie Tweety :)- to ty masz jakieś problemy czy zaburzenia że chodzisz do psychiatry :>:> (żart) PS. No i co, już widzicie???
Napisano 14 Wrzesień 200420 l Autor Ooo ile opinii :D Wielkie dzieki za wszystkie, a teraz po kolei: M@ti: dzieki za komentarz (przyjazna dusza) Mkaszpir: cos tam pozmienialem aby ratowac choc troche twe oczy Tiger1313: rozumiem, ze ty takiego czegos to wogole nie malujesz bo szkoda czasu i od razu urodziles sie uzdolnionym artysta (olowki juz kupilem, a papier zaiwanie corce z tornistra i bede cwiczyc wedle twoich wskazowek) Tweety: ja tam nie wiem co pokazuja psychatrzy :D Tomur: "mialo byc efektownie?" - to byla pierwsza roba okielznania Photoshopa (przepraszam ze zawiodlem). "... obraz wypada z ekranu" - rozwin wypowiedz, bo nie bardzo rozumiem co masz na mysli Blazi: BINGO Wszystkim dziekuje za opinie i zamieszczam dalsze zmagania z photoshopem :D Dzisiaj na pierwszy ogien poszla opcja Smudge :) Pozdrawiam. P.S. Tablet i tak musze kupić :D