Trisquote Napisano 22 Kwiecień 2014 Napisano 22 Kwiecień 2014 (edytowane) Witajcie, Nadszedł czas aby pokazać kolejny samochód, jak w tytule Audi TT na rok 2015. Soft jak zwykle 3ds max+ Vray+PS. Odnośnie outdoorowego ujęcia to zdaje sobie sprawę z tego, że kierowca jest cienki jak najtańsze mięso z marketu ale nie miałem innego, w związku z tym mam do was pytanie. Skąd bierzecie kierowców? Czy ich modelujecie czy potem doklejacie w postprodukcji? Edytowane 27 Kwiecień 2014 przez Trisquote
karol90 Napisano 22 Kwiecień 2014 Napisano 22 Kwiecień 2014 nono az mi sie spodobalo TT troche design poprawili widze ;)
Trisquote Napisano 27 Kwiecień 2014 Autor Napisano 27 Kwiecień 2014 Dzięki za rekomendację ; ) Dorzucam jeszcze rendery wersji sportowej TTs.
klops Napisano 6 Maj 2014 Napisano 6 Maj 2014 Studio rendery bardzo, bardzo dobre. Aczkolwiek wyglądają lekko cartoonowo, czego nie lubię, ale technicznie jest super. Sprawdź miejsce przy klamce na drzwiach bo masz tam brzydką nierówność. W końcu TT, do którego nie wstydziłbym się wsiąść :D. Co do pierwszego renderu ze sportową wersją TT, jeżeli auto jest w ruchu, to tego nie czuję, ale compositing jest dobry ogólnie. Drugi render znacznie lepszy.
Trisquote Napisano 6 Maj 2014 Autor Napisano 6 Maj 2014 Dzięki za opnię ; ) W pierwszym renderze TTs , auto jest w ruchu ale gna z predkoscia powiedzmy 5km/h :P przez przejazd nie będzie jechal szybciej , zwlaszcza w takim terenie :p
Rekomendowane odpowiedzi