Napisano 29 Kwiecień 201410 l Jestem zainteresowany udźwiękowieniem animacji, chodzi mi głównie o efekty dźwiękowe (dźwięki kroków,otoczenia itd.), mogę wykonać także mix dialogów (nie nagram dialogów tylko moge pomixować aby dobrze brzmiały), potrzebuję stworzyć portfolio, a osoba dla której wykonałbym udźwiękowienie miała by zrobione efekty za darmo, oprócz efektów mógłbym wykonać soundtrack (port folio poniżej) lecz to w ramach dodatku, najbardziej zależy mi na udźwiękowianiu, piszę trochę chaotycznie lecz jestem świeżo po pracy. zależy mi na szybkim kontakcie. jeśli coś napisałem niewyraźnie lub chaotycznie to proszę o kontakt moja dotychczasowa twórczość: Edytowane 30 Kwiecień 201410 l przez matcygal
Napisano 30 Kwiecień 201410 l no faktycznie, czasu mało, ale mogę coś wykonać również coś w późniejszych terminach, jestem otwarty na współpracę. @patryk świetne prace, jestem zafascynowany, wysoki poziom. W razie pytań mogę do Ciebie uderzyć?
Napisano 5 Maj 201410 l no faktycznie, czasu mało, ale mogę coś wykonać również coś w późniejszych terminach, jestem otwarty na współpracę. @patryk świetne prace, jestem zafascynowany, wysoki poziom. W razie pytań mogę do Ciebie uderzyć? Pewnie. Jak tylko czas pozwoli będę odpisywał ;)