ciacho191 Napisano 27 Maj 2014 Napisano 27 Maj 2014 Cześć! Przedstawiam Wam moje ostatnie dzieło robione w wolnym czasie :) . Przez matury i wyjazd dziewczyny jeszcze bardziej się przedłużyło, ale dzięki temu mogłem co ileś "świeżo spojrzeć" na model, dzięki czemu dopracowałem go do perfekcji (moim zdaniem :)). ps. Bardziej dociekliwe oko wyhaczy pewnie błedy w siatkach, tak, poprawiłem je, wyrenderowałem i i i nie zapisałem :( Czas - 1 miesiąc (pracy ciągłej pewnie było z tydzień :D) Soft - Modo, Photoshop
Temporal Napisano 27 Maj 2014 Napisano 27 Maj 2014 Sam modeluje ostatnio gitarę więc trochę się poczepiam: - brakuje zaczepów na pasek - korpus jest obciety przez podloze - dziwny kształt motylków, ale może takie też są - pickupy nie są za krótkie? - tekstura drewna coś chyba nie taka Na plus: - czyśćiutka siata - dużo detalu - niezły render
ciacho191 Napisano 27 Maj 2014 Autor Napisano 27 Maj 2014 Dzięki Temporal za ocenę! :) Zaczepy uznałem, że będą mi nie pasować, spojrzałem na nie i zobaczyłem, że są odkręcalne, więc powiedzmy, że są odkręcone :) co do motylków, pickup'ów to robiłem ze zdjęć repliki, niestety nie mam oryginału z '62 :) dzięki za plusy, właśnie w nie celowałem! :D
Rekomendowane odpowiedzi