Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

witam

Moja pierwsza praca wrzucona do galerii Maxa - model concept samochodu sportowego / nazwa robocza "Sabbath X" /. Wykonany

w Rhino w technice t-splines, render keyshot, postprod. corel. W zamierzeniu bryła nadwozia miała ogarniać najnowsze trendy pojawiające

się w designie samochodowym i na tym głównie się koncentrowałem. Dlatego tez koła i wyposazenie wnętrza to detale innego pojazdu.

Siatka bryły nieco zagmatwana, nie oddaje w pełni walorów renderingu, sądze, że wasze opinie pozwolą mi na wyeliminowanie błędów

w przyszłości. Czy tworzenie scenerii surrealistycznej dla wizualizacji conceptu jest prowokujące?

pozdrawiam

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Czy tworzenie scenerii surrealistycznej dla wizualizacji conceptu jest prowokujące?

prowokujace chyba nie, ale w twoim wykonaniu idiotycznie wyglada :), surfujacy samochod, albo samochod na rybach :D

ogolnie fajne, poza prezentacja...

Napisano
Czy tworzenie scenerii surrealistycznej dla wizualizacji conceptu jest prowokujące?

Ciezko powiedziec czy ta sceneria jest surrealistyczna, narazie wyglada bardzo nie wpasowanie i ciezko znalesc jakis przekaz.

Jak narazie to ciezko zrozumiec o co chodzi, plywajacy samochod, samochod zaparkowany w glupim miejscu i samochod wygladajacy jak zabawka na drodze. Przyznam ze nawet nie wiem do czego ma mnie prowokowac.

Wg mnie skoncentruj sie na tym co taki obraz ma przekazac i sproboj jeszcze raz.

Napisano
  • Autor

Wg mnie skoncentruj sie na tym co taki obraz ma przekazac i sproboj jeszcze raz.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.