Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam

Moja pierwsza praca wrzucona do galerii Maxa - model concept samochodu sportowego / nazwa robocza "Sabbath X" /. Wykonany

w Rhino w technice t-splines, render keyshot, postprod. corel. W zamierzeniu bryła nadwozia miała ogarniać najnowsze trendy pojawiające

się w designie samochodowym i na tym głównie się koncentrowałem. Dlatego tez koła i wyposazenie wnętrza to detale innego pojazdu.

Siatka bryły nieco zagmatwana, nie oddaje w pełni walorów renderingu, sądze, że wasze opinie pozwolą mi na wyeliminowanie błędów

w przyszłości. Czy tworzenie scenerii surrealistycznej dla wizualizacji conceptu jest prowokujące?

pozdrawiam

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano
Czy tworzenie scenerii surrealistycznej dla wizualizacji conceptu jest prowokujące?

prowokujace chyba nie, ale w twoim wykonaniu idiotycznie wyglada :), surfujacy samochod, albo samochod na rybach :D

ogolnie fajne, poza prezentacja...

Napisano
Czy tworzenie scenerii surrealistycznej dla wizualizacji conceptu jest prowokujące?

Ciezko powiedziec czy ta sceneria jest surrealistyczna, narazie wyglada bardzo nie wpasowanie i ciezko znalesc jakis przekaz.

Jak narazie to ciezko zrozumiec o co chodzi, plywajacy samochod, samochod zaparkowany w glupim miejscu i samochod wygladajacy jak zabawka na drodze. Przyznam ze nawet nie wiem do czego ma mnie prowokowac.

Wg mnie skoncentruj sie na tym co taki obraz ma przekazac i sproboj jeszcze raz.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności