lukiszlak Napisano 6 Lipiec 2014 Napisano 6 Lipiec 2014 Nigdy nie wiem co napisac na poczatku : ) Siedze już jakiś czas w 3D w tym głównie w blenderze narazie. Najczęściej było tak że się uczyłem okresowo a później miałem długie przerwy. Przez co miałem powolny progress. Teraz siedze dośc długo i narazie nie mam dosyć to może jak założe teczke to będę miał dodatkową motywacje zeby coś robić :) Moje prace: Zrobione: Pierwszy render na zlecenie w życiu. Tu drugi dla tego samego klienta :) A tu mały trening z którego jestem średnio zadowolony. W.I.P.'y : Pociąg z konceptu I próba wykonania interioru (narazie tyle plus reszta to placeholdery)
lukiszlak Napisano 23 Listopad 2014 Autor Napisano 23 Listopad 2014 Próbuje ogarnąć trochę hardsurface ale w pewnym momencie zawsze mam taką blokade kiedy już nie wiem co dodać przez co widze ze modele nie mają w połowie tyle detalu ile bym chciał żeby miały. 1. 2. 3. Nieskonczona Skąd wy bierzecie pomysły na dodawanie detali? Pomogą mi jakies tutoriale albo lepej samemu robić a detal przyjdzie z czasem?
Rekomendowane odpowiedzi