Gość karczas Napisano 19 Wrzesień 2004 Napisano 19 Wrzesień 2004 Witam forumowiczow! Mam maly dylemat zwiazany z 3ds max 5.0. Otorz potrzebny mi animowany model chodzacej postaci i upatrzylem sobie takiego jaszczuro-czleka z jednego z tutoriali max'a 5. Chodzi mi o tego co zeskakuje na ziemie (chodzilo w tum tutku chyba o ruch ogona i blurowanie). Modelik mi sie bardzo spodobal, ale chcialbym do niego wstawic inna animacje - chodzenia. Jestem praktycznie totalnym amatorem jesli chodzi o max'a, wiec pytam. Jesli jest to mozliwe, prosilbym o lopatologiczne przedstawienie problemu/rozwiazanie. Jesli jest to jednak niemozliwe lub bardzo trudne w wykonaniu, prosilbym o linki do animowanych modeli ludzi, robotow lub innych czlekopodobnych. Pozdro. Karczas
Kris_R Napisano 19 Wrzesień 2004 Napisano 19 Wrzesień 2004 Jest to możliwe.. animujesz po prostu... bierzeż nogę... przesuwasz... wstawiasz klucz... drugą nogę... klucz... ręka... midnica głowa... i ludzik chodzi :) Na pewno sobie poradzisz.. hehe
Rekomendowane odpowiedzi