Mirrage Napisano 4 Sierpień 2014 Napisano 4 Sierpień 2014 Męczę się i męczę i nie mogę sobie poradzić. Wie ktoś może dlaczego autokey nie działa w moim motionbuilderze? Miał ktoś podobny problem ? Jest włączony ale po zmianie pozycji czegokolwiek nie wstawia mi klucza.
Reanimator Napisano 5 Sierpień 2014 Napisano 5 Sierpień 2014 (edytowane) Trudno powiedziec, ale moze Keying Mode masz ustawiony na cos innego niz TRS? Ewentualnie masz obiekt na story z wylaczonym kluczowaniem tracka. Edytowane 5 Sierpień 2014 przez Reanimator
Riko Napisano 5 Sierpień 2014 Napisano 5 Sierpień 2014 A jak stawiasz klucz ręcznie - np wciskająć K - to działa czy też nie?
Mirrage Napisano 5 Sierpień 2014 Autor Napisano 5 Sierpień 2014 No właśnie wszystko standardowo miałem wczoraj. Dzisiaj niby działa już może wczoraj jakiś bug mi się zrobił. Dzisiaj kilka razy zapisałem jako nowy projekt i na chwilę obecną działa. Tak ręcznie szło wtedy wstawiać tylko po prostu AutoKey mi nie chciał coś łapać sam. Ale dzisiaj działa mam nadzieję, że problem rozwiązał się w jakiś sposób sam.
Rekomendowane odpowiedzi