Napisano 26 Październik 200420 l Autor Uh, eh, no i zdażyło się, temat się nie pojawił późnym rankiem, pojawi się więc teraz, przy okazji szukam kogoś kto będzie dysponował odrobiną czasu i chęci by od czasu do czasu mnie zastąpić i wrzucać tu tematy :D Temat: Psy i koty na wojennej ścieżce
Napisano 27 Październik 200420 l @Ka2ik -Doceniamy :) Bardzo fajnie :) To co wrzucac ? Widze ze jestes online wiec ? Z mojego netscape'a nie moge wyslac priv W takim razie tematem dzisiejszej sesji jest : "Tea time" w sredniowieczu. Zadaniem jest przedstawienie angielskiego popoludnia przy herbatce :).Spodziewam sie pracek sytuacyjnych oraz tu apel do kolegow z dzialu "wzornictwo" takze projektow zastawy do tejze herbatki.
Napisano 27 Październik 200420 l Gdyby szef to zobaczyl to ja nie wiem. Udalo mi sie troche poszkicowac pokatnie :)
Napisano 27 Październik 200420 l Juz myslalem, ze sam pozostane na placu boju, a tu prosze bardzo - Tomur :D Dajesz jakies korepetycje Tomur ? :D Przydalo by mi sie kilkaset:|
Napisano 27 Październik 200420 l Jest git PPK :) O takim goracym kubku marzy nawet krol Artur :> Z okazji nadgodzin pozwolilem sobie na maly updejt :)
Napisano 28 Październik 200420 l Serdecznie witam ! Dzisiejszym tematem jest : Wieza Babel. Uczestnicy moga sie zmierzyc nie tylko z 'fizycznoscia' budowli ale takze z sensem tego biblijnego pojecia. Zycze milej zabawy. Start !
Napisano 28 Październik 200420 l A ja bawilem sie kredkami i markerami w pracy tym razem na lunchu :).
Napisano 29 Październik 200420 l @Tomur - Dobra robota !!! Dzisiejszy temat : "super latawiec" Jak zwykle termin do jutra rano :)
Napisano 30 Październik 200420 l @smart - Zajefajny pomysł Temat na dzis: "Tornado przeszło przez moją wioskę" Zachęcam do udziału!! Abstrakcja mile widziana rownież
Napisano 30 Październik 200420 l widze ze watek cos umiera - malo osob postuje ;-( szkoda... zdolny nie jestem ale staram sie ;-) taki ok 25min speed [myszka] pozdro
Napisano 30 Październik 200420 l Smart: wielkie dzieki. Moje starania zostaly dostrzezone :) everyman: ze tez ja sobie zawsze musze wybrac ta dluzsza droge. Nastepnym razem tez zrobie cos w 25 min. ciekawe jak wyjdzie :)
Napisano 30 Październik 200420 l Nieżle chłopaki !!! Ja może troche później :) @ everyman - fantastycznie :)
Napisano 31 Październik 200420 l Coz nie udalo sie ale: Temat na dziś: "Wielkie żarcie" Powodzenia i udanych pomysłów
Napisano 31 Październik 200420 l mmm zglodnialem malujac cos takiego... wiec czas na obiadek ;-) pozdro
Napisano 31 Październik 200420 l Autor everyman świetny ten kucharz :D Co prawda jestem już po kolacji, ale co tam :D Życzę smacznego :]
Napisano 1 Listopad 200420 l Super pracki :) Temat na dzisiejsze święto: "Stawiłem sobie pomnik twardszy niż ze spiżu od egipskich piramid sięgający wyżej"
Napisano 1 Listopad 200420 l Tomur: troche pokreciles temat (bo rozumiem ze mial to byc cytat z wiersza) "Wybudowałem pomnik trwalszy niż ze spiżu strzelający nad ogrom królewskich piramid nie naruszą go deszcze gryzące nie zburzy oszalały Akwilon..."
Napisano 1 Listopad 200420 l Woznkt: Bardzo mi sie podoba, naucz mnie tak :) everyman: czy to nie Horacy? P.S. Trzeba przestawic zegar na forum bo u mnie jest 10:35 :D
Napisano 1 Listopad 200420 l Woznkt: superasto... Tak, to Horacy. Domyślam się, że niektórzy mają to na polskim :)...
Napisano 1 Listopad 200420 l Autor No pięknie pięknie, już pomniki sobie stawiacie, heh nie będę gorszy :] Mój pomnik jest pro ekologiczny, gigantyczne drzewo :D
Napisano 1 Listopad 200420 l Tomur: moze sa rozne wersje bo ja mialem taka jak podalem - na 100% ok wiec teraz moj pomnik - nietypowy bo widze ze wszyscy stawiaja "materialne" pomniki a najlepszym dowodem na nasze istnienie jest pamiec o nas w sercach najblizszych i bedziemy zyli tak dlugo jak ona... pozdro
Napisano 2 Listopad 200420 l Wspaniale efekty ! Gora kreatywnosc ! Temat na dzis: "Miesozerna kwiaciarnia" Powodzenia !!
Napisano 3 Listopad 200420 l @Woznkt - A niech maja ci podli kwiaciarze zdziercy :) Nie pozwolcie umrzec watkowi :) Temat na dzis: "Muppet show" - nowe podejscie
Napisano 3 Listopad 200420 l heh nie pozwólcie umrzeć wątkowi.....świetnie.....może sami byście coś zrobili, a nie tylko tematy dajecie obywatelu :P
Napisano 3 Listopad 200420 l to mialy byc te dziadki z Muppetow po kuracji odmladzajacej, ale chyba cos nie wyszlo :|
Napisano 4 Listopad 200420 l @Leander - rotfl bylo nie z powodu dewiacji tylko dlatego ze bylo 0 postow na temat jak zaczynalem sobie siedziec przy kompie a jak szedlem spac to przetarlem oczy i widze fajne naprawde fajne rzeczy. Temat na dzis z kategorii Srodowisko: "Spacer po nocnej Metropolii" Czyli neony gesta zabudowa na start, powodzenia.
Napisano 5 Listopad 200420 l @Woznkt - Piekny rysunek :) Temat na dzis: "Serce dla malych chorych dzieci" No comment
Napisano 6 Listopad 200420 l 0 odzewu, trudno... Temat na dzis: "Orient express" Powodzenia i ciekawych pomyslow PS. Sorki za obsuwe ale o 8:00 bylem w drodze do pracy
Napisano 6 Listopad 200420 l "0 odzewu, trudno..." - widocznie temat nikomu nie przypadl do gustu ;-( ale dzisiaj masz juz 1 odzew ;-) i oby pozniej bylo ich wiecej pozdro...
Napisano 6 Listopad 200420 l yhmh.....no ja nawet zacząłem taką dziewczynke z gazety robić , ale jakoś wolałem sie wyspać :].....
Napisano 7 Listopad 200420 l no to ja dam swoja starą prackę - speed ołówkowy - ale tematyczny co by rozruszać temacik :) 30 - 40 minut kredki i stary dobry PS