Hokmah Napisano 16 Październik 2014 Napisano 16 Październik 2014 Model : 3ds Max Render: Vray + post w AE Pierwsze moje "studyjne" oświetlanie pojazdu lecz mimo widocznych mankamentów mam nadzieję, że efekt nie jest zły. Jak będzie czas może powrócę do tego modelu i wprowadzę zmiany.
Mirrage Napisano 31 Październik 2014 Napisano 31 Październik 2014 świetne rendery jak dla mnie ! Teksturę na oponach mogłeś bardziej dopracować gdyż są strasznie gładkie a przynajmniej tak mi się wydaje.
Azbesty Napisano 31 Październik 2014 Napisano 31 Październik 2014 świetne rendery jak dla mnie ! Teksturę na oponach mogłeś bardziej dopracować gdyż są strasznie gładkie a przynajmniej tak mi się wydaje. bez przesady, rendery są przeciętne. Opony są gołe i ich model też jest troche dziwny. zdecydowanie Co do lakieru auta, mam pytanie jaki chciałeś osiągnąć, bo to od tego zależy czy jest dobry. :) Ja bym przeniósł do wipa bo model wygląda na całkiem ok.
Hokmah Napisano 31 Październik 2014 Autor Napisano 31 Październik 2014 bez przesady, rendery są przeciętne. Opony są gołe i ich model też jest troche dziwny. zdecydowanie Co do lakieru auta, mam pytanie jaki chciałeś osiągnąć, bo to od tego zależy czy jest dobry zaś opony zgadza się wieją "slickami", że się tak wyrażę :) Ja bym przeniósł do wipa bo model wygląda na całkiem ok. Mimo to jestem nawet zadowolony mimo widocznych mankamentów. Lakier jest taki jaki chciałem czyli mat z delikatnym połyskiem. Wrzucam siatkę, o którą prosił marcinW
Temporal Napisano 1 Listopad 2014 Napisano 1 Listopad 2014 ja myslalem, ze w srodku siedzi dwoch cartoonowych kolesi przypominajacych jezyki
Hokmah Napisano 1 Listopad 2014 Autor Napisano 1 Listopad 2014 ja myslalem, ze w srodku siedzi dwoch cartoonowych kolesi przypominajacych jezyki Faktycznie trochę tak to wygląda. Nie zwróciłem nawet na to uwagi w taki sposób.
Rekomendowane odpowiedzi