MistX Napisano 17 Październik 2014 Share Napisano 17 Październik 2014 Witam serdecznie. Mam taką małą zagwostkę odnośnie podgklądu w oknie miniatur. ( zaznaczona opcja SAVE VIEWPORT THUMBNAIL IMAGE ) Może od początku . Tworzę sobie jakąś scenkę i korzystam z funkcji " save selected " aby sobie tworzyć bazę obiektów. Tworząc inną scenę wiem że mam bazę obiektów ( po katalogowane i dobrze opisane pliki ) i tu jest problem bo nie widzę podglądu w miniaturkach i np. mam pełno krzeseł to fajnie by było widać to co chce a nie na pamięć latać . Rozwiązałem to tak : Zapisuje ten obiekt jaki chce opcją " save selected " później go otwieram w 3DS MAX i zapisuje , wtedy mam dostępną miniaturkę. Tyle że to przysparza dodatkowe miniuty bezużytecznej pracy. Czy wiecie jak to rozwiązać lepiej ? Dziękuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MistX Napisano 22 Październik 2014 Autor Share Napisano 22 Październik 2014 Witam . Czy naprawdę nikt nie jest w stanie mi pomóc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi