MrRychu Napisano 24 Wrzesień 2004 Napisano 24 Wrzesień 2004 Witam szukam teksturki hmm.. bloków mieszkalnych domków, czego kolwiek co związane z miastem, przejrzałem linki podane w "wątku stałym" ale nie znalazłem wiele.... A potrzebuję bo miasto składające się z dwóch rodzajów budynków jest hmm... dziwne:D
MrRychu Napisano 25 Wrzesień 2004 Autor Napisano 25 Wrzesień 2004 Witam, narazie nikt nic jeszcze nie powiedział:P Tak więc czekam, póki co jeszcze jedno pytanie, podpowiedzcie mi jak ładnie dopasować teksturę, mam np. ścianę budynku, i chcę, żeby załużmy skórczyła się tekstura do rozmiarów ściany (czyt. dopasowała się) hmm.. próbowałem kąbinować, ale mi nie wychodzi, dzięki za pomoc. Pozdrawiam.
Marcin Napisano 25 Wrzesień 2004 Napisano 25 Wrzesień 2004 do dopasowania masz modyfikator UVW map ... tam sobie zaznaczasz "box" i rozciagasz z podgladem textury na obiekcie ... co do textur masz przeciez w ty msamym dziale co twoj temat przyklejony watek z linkami do stron z texturami ... poszukaj ...
Krzysztof Kucharz Napisano 25 Wrzesień 2004 Napisano 25 Wrzesień 2004 Mozna jeszcze inaczej - regulując wartość "tile" i "offset" w materiałach... A jesli szukasz fajnych tekstur to polecam google'a (zakładka images) i wpisz cokolwiek.. housing block, houses, concrete houses, etc..
MrRychu Napisano 25 Wrzesień 2004 Autor Napisano 25 Wrzesień 2004 Dzieki za odpowiedzi: Marcin -> przeglądałem te linki, niestety tylko 2 tekstury znalazłem... może coś przeoczyłem, ale niesądzę... Krzysztof -> Fakt google the best:) Pozdrawiam wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi