Napisano 24 Wrzesień 200420 l Witam szukam teksturki hmm.. bloków mieszkalnych domków, czego kolwiek co związane z miastem, przejrzałem linki podane w "wątku stałym" ale nie znalazłem wiele.... A potrzebuję bo miasto składające się z dwóch rodzajów budynków jest hmm... dziwne:D
Napisano 25 Wrzesień 200420 l Autor Witam, narazie nikt nic jeszcze nie powiedział:P Tak więc czekam, póki co jeszcze jedno pytanie, podpowiedzcie mi jak ładnie dopasować teksturę, mam np. ścianę budynku, i chcę, żeby załużmy skórczyła się tekstura do rozmiarów ściany (czyt. dopasowała się) hmm.. próbowałem kąbinować, ale mi nie wychodzi, dzięki za pomoc. Pozdrawiam.
Napisano 25 Wrzesień 200420 l do dopasowania masz modyfikator UVW map ... tam sobie zaznaczasz "box" i rozciagasz z podgladem textury na obiekcie ... co do textur masz przeciez w ty msamym dziale co twoj temat przyklejony watek z linkami do stron z texturami ... poszukaj ...
Napisano 25 Wrzesień 200420 l Mozna jeszcze inaczej - regulując wartość "tile" i "offset" w materiałach... A jesli szukasz fajnych tekstur to polecam google'a (zakładka images) i wpisz cokolwiek.. housing block, houses, concrete houses, etc..
Napisano 25 Wrzesień 200420 l Autor Dzieki za odpowiedzi: Marcin -> przeglądałem te linki, niestety tylko 2 tekstury znalazłem... może coś przeoczyłem, ale niesądzę... Krzysztof -> Fakt google the best:) Pozdrawiam wszystkich