Napisano 24 Wrzesie艅 200420 l Witam szukam teksturki hmm.. blok贸w mieszkalnych domk贸w, czego kolwiek co zwi膮zane z miastem, przejrza艂em linki podane w "w膮tku sta艂ym" ale nie znalaz艂em wiele.... A potrzebuj臋 bo miasto sk艂adaj膮ce si臋 z dw贸ch rodzaj贸w budynk贸w jest hmm... dziwne:D
Napisano 25 Wrzesie艅 200420 l Autor Witam, narazie nikt nic jeszcze nie powiedzia艂:P Tak wi臋c czekam, p贸ki co jeszcze jedno pytanie, podpowiedzcie mi jak 艂adnie dopasowa膰 tekstur臋, mam np. 艣cian臋 budynku, i chc臋, 偶eby za艂u偶my sk贸rczy艂a si臋 tekstura do rozmiar贸w 艣ciany (czyt. dopasowa艂a si臋) hmm.. pr贸bowa艂em k膮binowa膰, ale mi nie wychodzi, dzi臋ki za pomoc. Pozdrawiam.
Napisano 25 Wrzesie艅 200420 l do dopasowania masz modyfikator UVW map ... tam sobie zaznaczasz "box" i rozciagasz z podgladem textury na obiekcie ... 聽 co do textur masz przeciez w ty msamym dziale co twoj temat przyklejony watek z linkami do stron z texturami ... poszukaj ...
Napisano 25 Wrzesie艅 200420 l Mozna jeszcze inaczej - reguluj膮c warto艣膰 "tile" i "offset" w materia艂ach... 聽 A jesli szukasz fajnych tekstur to polecam google'a (zak艂adka images) i wpisz cokolwiek.. housing block, houses, concrete houses, etc..
Napisano 25 Wrzesie艅 200420 l Autor Dzieki za odpowiedzi: Marcin -> przegl膮da艂em te linki, niestety tylko 2 tekstury znalaz艂em... mo偶e co艣 przeoczy艂em, ale nies膮dz臋... Krzysztof -> Fakt google the best:) 聽 Pozdrawiam wszystkich
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto