Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Witam szukam teksturki hmm.. blok贸w mieszkalnych domk贸w, czego kolwiek co zwi膮zane z miastem, przejrza艂em linki podane w "w膮tku sta艂ym" ale nie znalaz艂em wiele.... A potrzebuj臋 bo miasto sk艂adaj膮ce si臋 z dw贸ch rodzaj贸w budynk贸w jest hmm... dziwne:D

• Odpowiedzi 4
  • Wy艣wietle艅 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Witam, narazie nikt nic jeszcze nie powiedzia艂:P Tak wi臋c czekam, p贸ki co jeszcze jedno pytanie, podpowiedzcie mi jak 艂adnie dopasowa膰 tekstur臋, mam np. 艣cian臋 budynku, i chc臋, 偶eby za艂u偶my sk贸rczy艂a si臋 tekstura do rozmiar贸w 艣ciany (czyt. dopasowa艂a si臋) hmm.. pr贸bowa艂em k膮binowa膰, ale mi nie wychodzi, dzi臋ki za pomoc.

Pozdrawiam.

Napisano

do dopasowania masz modyfikator UVW map ... tam sobie zaznaczasz "box" i rozciagasz z podgladem textury na obiekcie ...

co do textur masz przeciez w ty msamym dziale co twoj temat przyklejony watek z linkami do stron z texturami ... poszukaj ...

Napisano

Mozna jeszcze inaczej - reguluj膮c warto艣膰 "tile" i "offset" w materia艂ach...

A jesli szukasz fajnych tekstur to polecam google'a (zak艂adka images) i wpisz cokolwiek.. housing block, houses, concrete houses, etc..

Napisano
  • Autor

Dzieki za odpowiedzi:

Marcin -> przegl膮da艂em te linki, niestety tylko 2 tekstury znalaz艂em... mo偶e co艣 przeoczy艂em, ale nies膮dz臋...

Krzysztof -> Fakt google the best:)

Pozdrawiam wszystkich

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci