Pawkiller Napisano 25 Wrzesień 2004 Napisano 25 Wrzesień 2004 Robię mój pierwszy samochód nurbsami. Mam dach i chce go połączyć z inną częścią jak??
Pawkiller Napisano 29 Wrzesień 2004 Autor Napisano 29 Wrzesień 2004 Czy naprawdę nikt!! Nikt!! nie potrafi odpowiedzieć na to pytanie?? Już troche grzebałem ale sypie mi sie model:P PLEASE HELP!!:(:(
Darthapul Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 funkcja Attach na samej gorze zakladki NURBS w panelu modify?
Pawkiller Napisano 1 Październik 2004 Autor Napisano 1 Październik 2004 Ale to tylko łączy powieszchnie w całość bez jednolicenia. Ja potrzebuje łagodnych przejść. FUSE tylko po części rozwiązuje moj problem. Jak zrobić to inaczej??
Darthapul Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 MOżesz uzyc opcji Join na poziomie subsurface, ale to roznie dziala. Ewentualnie zrobic krzywe krawedzi, zrobic je independent i polaczyc. Potem w oparciu o nie zrobic powierzchnie.
Pawkiller Napisano 5 Październik 2004 Autor Napisano 5 Październik 2004 Heh. Dzięki. Przecież widziałem w innych wątkach np WIP jak koleś co jakiś czas pokazywał uzupełniany model auta. Musiał przecież jakoś połączyć powieszchnie. Chyba że się myle:P
Rekomendowane odpowiedzi