bystry Napisano 16 Listopad 2014 Napisano 16 Listopad 2014 (edytowane) Witam, założyłem teczkę 3D żeby trochę uporządkować zdobywanie skilla w tej dziedzinie. Póki co skupiam się głównie na rysunku i DP a 3D i sculpting traktuje jako uzupełnienie. Oto kilka prac które popełniłem Edytowane 16 Listopad 2014 przez bystry
Poxo Napisano 16 Listopad 2014 Napisano 16 Listopad 2014 Prace, bardzo ok. Mam tylko problem z tym że czasami są trochę "mydlane". Rozumiem, że to wip ale miejscami są rzeźbione jakby na pamięć, np ubranko pierwszego pana i okolice oczu drugiego. Drugi ma też wodogłowie, nie wiem czy to efekt zamierzony. Twarz i profil pierwszego są bardzo fajne.
bystry Napisano 16 Listopad 2014 Autor Napisano 16 Listopad 2014 pracki są ułożone chronologicznie, obie postaci są robione na podstawie referencji. Prace są WiP najprawdopodobniej permanentnie, chciałem pobawić się formą, nie miałem cierpliwości na detal, pewnie dlatego wydają się rozmyte. A pan na dole nie ma wodogłowia, cierpi na karłowatość;)
bystry Napisano 24 Marzec 2015 Autor Napisano 24 Marzec 2015 Ostatnio coraz mniej czasu, a tak wiele rzeczy do ogarniecia. Wrzucam, WIP konceptu postaci. Postac jest humanoidalnym gadem,należy do prymitywnego ludu żyjącego na bagnach, ciało ma obrośnięte grzybami, co dodaje fajnej asymetrii. Kształt twarzy i przednia czesc czaski ma przypominać legwana morskiego z galapagos.
bystry Napisano 28 Sierpień 2015 Autor Napisano 28 Sierpień 2015 hm poprzednie obrazki gdzieś się zapodziały. Wrzucam finish modelu który pokazywałem wcześniej. Chętnie posłucham krytyki bardziej doświadczonych kolegów:)
Rekomendowane odpowiedzi