Napisano 24 Listopad 201410 l Witajcie, Chcę zaprezentować tu swoje ostatnie prace. Indian Beer Geralt z Rivi zabijający diabła (luźna interpretacja Wiedźmina Andrzeja Sapkowskiego) Piszcie swoje uwagi Edytowane 5 Wrzesień 20159 l przez AlanRysa
Napisano 25 Listopad 201410 l Łoł :) Konie są naprawdę dobre. Wiedźmin ten ostatni z mieczami jakoś ta twarz mi nie leży ^^ ale pewnie dla tego że ta z gry bardziej mi się podoba :)
Napisano 28 Listopad 201410 l To prawda, świetne prace :) konie wyszły bombowo :) w ogóle podoba mi się kolor i detal, extra :)
Napisano 30 Listopad 201410 l Autor Dzięki, DPFantasy - twarz jak znajdę dobrą referencję pewnie zmienię w tym Wiedźminie. Zrobiłem kolejną pracę. Napiszcie co sądzicie.
Napisano 7 Grudzień 201410 l Super :) ten Indianin trochę sztywno siedzi na koniu ale ja się nie znam może tak miało być ^^
Napisano 19 Grudzień 201410 l Autor DPFantasy - indianin faktycznie wyszedł mi sztywno, dzięki za wskazówkę. Up Napiszcie swoje sugestie.
Napisano 20 Grudzień 201410 l Zgadzam się z powyższą osobą, Gandalf przyciąga wzrok. A to środkowe to ma się wrażenie, że ucięło obrazek :P
Napisano 12 Sierpień 20159 l Autor Nowe prace i nowy sposób malowania Czekam na Wasze opinie Pozdrawiam
Napisano 12 Sierpień 20159 l Geraltowi dałbym miecze na plery :) wiem że ma peleryne ale na pelerynie by to wyglądało spoko no bo teraz to gdzie się schowały? :)
Napisano 12 Sierpień 20159 l Autor DPFantasy - faktycznie jakoś tak łyso bez tych mieczy. Dzięki za uwagę. dorzucam jeszcze Edytowane 17 Sierpień 20159 l przez AlanRysa
Napisano 18 Sierpień 20159 l Super wychodzą ci enviro! Masz duże wyczucie koloru, przestrzeni! Natomiast postacie jakby rysowała inna osoba. Postacie, które malujesz są trochę szywne, i spięte (wyjątek od reguły - Spartanin) nie wiem z czego to wynika... bo warsztat masz super!
Napisano 5 Wrzesień 20159 l Autor DAGOO - dzięki za wskazówki, postacie poćwiczę. UP Edytowane 5 Wrzesień 20159 l przez AlanRysa