Gość Gimer Napisano 11 Grudzień 2014 Napisano 11 Grudzień 2014 (edytowane) Dzień dobry, krótki opis: - programista, - 25 lat, - 2 lata w branży, - gry od 3mc. - portfolio beta: gimer.pl - w 2014 r kupiłem od freelancerów grafikę za prawie 4tyś Szukam: Osoby do współpracy. Wiem, że da darmo nic nie ma, a moja dotychczasowa współpraca odbywała się na zasadzie: wpłacę - dostaję. Tak było w przypadku aplikacji biznesowych. Teraz zająłem się grami i z chęcią podzielę się przyszłymi zyskami z ogarniętym grafikiem. Pierwszy projekt jaki wybrałem jest mega łatwy i o to chodzi - by nikogo nie przestraszyć nawałem pracy. Pierwszy projekt do poprawy do strażak: http://gimer.pl/firefighter/ (w moim odczuciu łatwe i ~proste ale wymagające oka i poczucia estetyki) (poza grafiką, jest to gra zrobiona w 99%, a może i 100%, także grafika, promocja przed wystawieniem, promocja i powinno być dobrze :) ) Jeszcze jedno, gdyby ktoś potrzebował to mogę wystawić faktury VAT. Polecam Edytowane 11 Grudzień 2014 przez Gimer Zmiana tematu
Rekomendowane odpowiedzi