Gimer Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 (edited) Dzień dobry, krótki opis: - programista, - 25 lat, - 2 lata w branży, - gry od 3mc. - portfolio beta: gimer.pl - w 2014 r kupiłem od freelancerów grafikę za prawie 4tyś Szukam: Osoby do współpracy. Wiem, że da darmo nic nie ma, a moja dotychczasowa współpraca odbywała się na zasadzie: wpłacę - dostaję. Tak było w przypadku aplikacji biznesowych. Teraz zająłem się grami i z chęcią podzielę się przyszłymi zyskami z ogarniętym grafikiem. Pierwszy projekt jaki wybrałem jest mega łatwy i o to chodzi - by nikogo nie przestraszyć nawałem pracy. Pierwszy projekt do poprawy do strażak: http://gimer.pl/firefighter/ (w moim odczuciu łatwe i ~proste ale wymagające oka i poczucia estetyki) (poza grafiką, jest to gra zrobiona w 99%, a może i 100%, także grafika, promocja przed wystawieniem, promocja i powinno być dobrze :) ) Jeszcze jedno, gdyby ktoś potrzebował to mogę wystawić faktury VAT. Polecam Edited December 11, 2014 by Gimer Zmiana tematu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts