Fililoco Napisano 18 Styczeń 2015 Share Napisano 18 Styczeń 2015 Czy funkcja "przeciągnij i upuść" w wersji maxa 2014 nie jest dostępna,czy mam coś zablokowane.Dokładnie chodzi mi o to,że nie mogę przeciągnąć bitmapy z teksturą z folderu do slotu z mapami,we wcześniejszych wersjach nie było z tym problemu a w tej występuje od początku. [h=3][/h] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukis8787 Napisano 18 Styczeń 2015 Share Napisano 18 Styczeń 2015 Problem może powodować windows. Nie pamiętam jak to jest czy jak uruchomisz z poziomu administratora, to tak jest czy na odwrót. Tak czy siak można wyłączyć kontrole konta użytkownika to pomoże. Jeśli dobrze pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fililoco Napisano 19 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2015 Zgadza się,problem powodowało uruchamianie maxa jako administrator,dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi