Napisano 4 Luty 201510 l Cześć Dziś uruchomiliśmy dla kientów plugin do automatycznego wysyłania scen w LightWavie na naszej farmie renderującej. Przyznam, że to dla mnie wążny moment, bo LightWave był pierwszym programem 3D, którego się uczyłem i do dziś uważam go za program najlepszy. Jest to też jedyny program, w którym udało mi się wykonać kilka komercyjnych zleceń, choć dziś ich jakość pozostawiałaby raczej wiele do życzenia. No i jest stabilny oraz zoptymalizowany, ktokolwiek spotkał sie z innymi programami ten doskonale rozumie o co mi chodzi. Mimo iż naprawdę uważam go za świetny program, to musiał poczekać na bardziej popularny soft, jak na przykład 3ds Max. Ale już jest działa (mam nadzieję, mam wielką wielką nadzieję :) ). W każdym razie wiadomo, że zawsze wyjda jakieś bugi, dlatego też chętnie oddam równowartość $50 na renderingi dla pierwszych pięciu osób, które skontaktują sie z nami przez skypa i powołają na ten post (lub na Orgiego). kontakt skype: Copernicus Computing Pozdrawiam