arraia Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 Chodzi o maxa 6 Instalacja jak trzeba, wszystko niby jak trzeba, ale jak uruchamiam (pierwsze uruchomienie), wybieram autoryzację i w tym momencie wyskakuje komunikat Internet Explorera (zainstalowany jest IE 6), że nastąpił błąd skryptu :( po kilku negacjach - czyli ignorowaniu przeze mnie błędu, przechodze do następnego okienka, ale to już nie działa prawidłowo - błąd skryptu po raz kolejny i ani w jedną ani w drugą, ani też w trzecią stronę (w końcu ro program 3d ;)) . Pomożecie?? Pomożemy !!! (mam nadzieję, bo inaczej czeka mnie powrót na 5.1, a mam ochotę się jush przesiąść na 6). Licze na szybką odpowiedź, idelanie by było, gdyby mailem nadeszła ;) [email protected] Michał
Bzyku Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 no :) jak masz jakies polskie litery w profilu to musisz zalozyc drugi ty ze bez naszych wspanialych polskich liter i na tym profilu zainstalowac maxa i autoryzowac, taki maly błąd tych nowych skryptów w maxie6...
Rekomendowane odpowiedzi