romo Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 Czasami jest tak, że na drodze samuraja niespodziewanie pojawiają się przeszkody... Inspiracja - Filmy made in Hong Kong (klasa filmów nieznana), "Sztuka Wojny", Tarantino i Kurosawa,doskonałe "malarskie" prace na max3d, Sijun, CGN Forums Playlista: IN FLAMES, SIRRAH, ARTROSIS, MOONSPELL Oczywiście wszystkie komentarze bardzo mile widziane i oczekiwane z niecierpliwością Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia w bitwie. Pierwszy szkic (bez detali, podłogi i tła)
smart Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 Witam . Bardzo ciekawy styl cieniowania.Układ postaci kojarzy mi się z Wojowniczymi żółwiami ninja.Twarz samuraja ma ciekawy wyraz ,i jest ciekawie narysowana. Jak dla mnie dziwne jest że wszyscy maja takiej samej wielkości głowy.nie ma wyodrębnionych planów to spłaszcza prackę. Nie rozumiem co się dzieje z nogami samuraja.Troche błędów anatomicznych ale to chyba wiesz.Najbardziej sposród nich razi ręka ninji,na samej górze. poboba mi się twój styl. pozdro
harseisis Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 przyczepię się do małego szczegółu. uważaj, żeby nie wyszło, że koleś trzyma miecz w zębach:)
lumaq Napisano 4 Październik 2004 Napisano 4 Październik 2004 heh cos temu samurajowi za bardzo dopasiona reke zrobiles:P
little-ninja Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 podoba mi sie nawet bardzo ...widzialbym tu styl malowania bisleya trzym sie chlopie i powodzenia:)
romo Napisano 11 Październik 2004 Autor Napisano 11 Październik 2004 ślimacze tempo - niewielki update
Rekomendowane odpowiedzi