ptaszek Napisano 12 Marzec 2015 Share Napisano 12 Marzec 2015 (edytowane) Kolejny Cyclesowy render :) Projekt zrobilem z mysla o przetestowaniu maxwella ale finalnie wrocilem do cyclesa. Maxwell wygladal lepiej, ale ciezko sie mi sie w nim oswietla. Model wykonany w blenderze. Dzieki! Edytowane 12 Marzec 2015 przez ptaszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 12 Marzec 2015 Share Napisano 12 Marzec 2015 Bardzo przyjemne. Czemu Ci się ciężko oświetla w Maxwellu? Szczerze to dla mnie oświetlanie w tym silniku jest bajecznie proste i elastyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 12 Marzec 2015 Autor Share Napisano 12 Marzec 2015 Dzieki :) Generalnie jest superacko w Maxwellu bez 2 zdan. Wszystko wychodzi mega super, tylko mam problem z predkoscia podgladu. Nie mam mozliwosci zobaczyc w krotkim czasie tego jak dziala shader ze swiatlem. W cyclesie jakosc gorsza ale wiem co wyjdzie po wcisnieciu F12, przez co latwiej sie oswietla i dopracowuje materialy. Ponoc ma byg wsparcie GPU w viewporcie i wtedy wroce do tematu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi