Napisano 25 Marzec 20159 l Witam, Czy ktoś korzystał z takiego modelu Della lub może wyrazić jakąś opinię? DELL U2410 Przymierzam się do zmiany monitora, ale budżet mam mocno ograniczony.
Napisano 25 Marzec 20159 l Pracowałem w firmie 3 lata na tych monitorach; mają całkiem nie złe parametry (lepsze niż nowsze modele) i mógłbym je polecić, jedyny problem z nimi jest taki, że srebrzą, ale można się do tego przyzwyczaić. W tej klasie cenowej chyba nie da się dostać nic lepszego. Niestety kiepsko pracuje się na nich w nocy bo walą niemiłosiernie po oczach; w porównaniu do eizo mają słabą ergonomię zarządzania natężeniem podświetlania.
Napisano 25 Marzec 20159 l Autor Na Eizo raczej nie wygrzebię budżetu :/ Coś takiego ewentualnie? http://www.morele.net/monitor-iiyama-prolite-x2377hds-b1-23-ips-fhd-5ms-5mln-1acr-hdcp-hdmi-dvi-30-dni-bezplatnej-gwarancji-na-badpixele-429971/
Napisano 25 Marzec 20159 l mimo wszystko lepszy ten dell, nie widzialem jeszcze ładnie świecącej iiyamy. Generalnie ten dell jest fajny i chyba gdyby nie to, że pracuje na eizo od 12 lat i mam do tej firmy slabosc to pewnie kupilbym omawianego dell-a, własnie ten model.
Napisano 26 Marzec 20159 l chodzi Ci o poleasingowy sprzęt? bo o ile mnie pamięć nie myli jest to stary monitor i w chwilach świetności kosztował coś ponad 2000, jeśli to jest to co myślę to mocno się grzeje, bierze dużo prądu, ale ma panel 8-bit H-IPS nie wiem jak to się ma do nowszych wynalazków. Najważniejsze pytanie za ile możesz kupić ten monitor