(Ż)Aneta Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 ...osttanio doszlam do wniosku ze najtrudniejsza rzecza w grafice 2d jest nadawanie nazw pracom;)... ołówek+photoshop
Batou Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 Faktycznie... tytuł jest zdecydowanie najgorszą częścią pracy ;) Grafika podoba mi się trochę bardziej od poprzedniej. Jest mniej przeładowana, bardziej podobają mi się kolory (bardzo lubię zimne barwy). Tylko że chętnie zobaczył bym coś innego... mam wrażenie jak bym patrzył na troszkę inną wersję "organicznych wymysłów'. Tak czy inaczej bardzo fajnie.
buczer Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 chyba mam inaczej kelviny ustawione ale ja zimnych kolorów nie widze. praca obiektywnie ok, a subiektywnie nie podoba mi sie.
Batou Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 chyba mam inaczej kelviny ustawione ale ja zimnych kolorów nie widze Ok ... nie znam się ;) Są na pewno zimniejsze niż poprzednio.. nieważne zresztą. Po prostu bardziej mi się podobają :]
Rekomendowane odpowiedzi