Antoniak Napisano 3 Maj 2015 Napisano 3 Maj 2015 (edytowane) Dzień dobry wszystkim! Nazywam się Łukasz, lat mi już naliczyło 27. Rysowałem jakąś tak od zawsze, często przerywając i robiąc coś zupełnie innego. O to forum też się pewnie kiedyś obiłem. Teraz na bazie noworocznych postanowień, postanowiłem jednak wsiąknąć nieco bardziej w rysunek i digital. O ile z własnej kreski jestem raczej zadowolony (czy słusznie czy nie, nie mnie oceniać) o tyle samego DP sobie nie wyobrażam. Nie wiem czy nie jest za późno, żeby znów podjąć próbę cyfrowego malowania. Niemniej kilka ostatnich prac wrzucam, nie licząc jeszcze na sławę i chwałę, ale wszelkie konstruktywne komentarze chętnie przyjmę. Rzeczy zamierzam wrzucać regularnie i z czasem pewnie coraz lepsze. Pozdrawiam wszystkich i do miłego! Edytowane 22 Wrzesień 2015 przez Antoniak
Antoniak Napisano 22 Wrzesień 2015 Autor Napisano 22 Wrzesień 2015 (edytowane) Cześć wszystkim. Przesyłam garść nowości. Wszelka krytyka, czy pochwały mile widziane :) Edytowane 22 Wrzesień 2015 przez Antoniak
bolitic Napisano 22 Wrzesień 2015 Napisano 22 Wrzesień 2015 Ten krab z pierwszego postu mega super. Masz fajny styl; taki komiksowy.
bystry Napisano 30 Wrzesień 2015 Napisano 30 Wrzesień 2015 Na nauke nigdy nie jest za późno:) Fajne pracki, mnie się najbardziej podoba postać z kruczą maską fajny klimat i kreska:) Co mogę zasugerować, to popracuj trochę nad anatomią. Ewentualnie korzystaj z refek przy rysowaniu postaci, bo widać że lubisz półnagie torsy a nie do końca potrafisz je narysować. Trochę szkoda bo cierpi na tym design twoich postaci, szczególnie zombiaki, które mogyby być ciekawym studium mięśni czy szkieletu. Nie wiem czy znasz ale popatrz sobie na "proko" na YT, powinno pomóc:) Teczka fajnie się zapowiada czekam na więcej:)
Rekomendowane odpowiedzi