Mkaszpir Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 Witam, wrzucam kolejną pracę o tematyce postapokaliptycznej :D Dłubano w chwilach wolnych, na photoshopie 7.0 i tablecie coś ok 10 wartsw Liczę na wasze opinie :D Pozdrawiam
Gość User190 Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 zlej bardziej niebo z zamarzniętym morzem :) i wygładź nieco śnieg.. strasznie to wszystko poszarpane...kolorki w niektórych mscach takie sobie.. ogólnie to średnio wyszło, co nei znaczy, że nie możesz tego naprawić...
harseisis Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 z morza wystaje jakaś kratka. chyba że tak miało być to sorki ...ale mi sie podoba mimo tego.
KLICEK Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 mi sie bardzo podoba :) bardzo lubie takie klimaty itp , ale chyba prawy gorny rog za pusty co ?
Łukasz Misztela Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 a mi sie ta pracka bardzo podoba a najbardziej postac fajnie jest zrobiona i kolorki tak samo sa fajne co do nieba to troszke bym zmienil ale koles jest wypasiony a no i na ostrzu troszke zamalo kolorkow sa tylko r i jakos mi sie zabardzo zuca w oczy ale zato plecak i kurteczka maxmalnie wypasiona:-) moze tez kiedys taka pracke zrobie narazie sie mecze z martwa naturka photo corel:-)hihi mycha niedlugo ja wrzuce na forum:-) pozdro
Marcel Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 Bardzo fajna i klimatyczna praca. Mi osobiście kolory się podobają, podkreślają postapokaliptyczny klimat. Postać jest świetna, jednak ostrze odcina się nieco od reszty. Ja również uważam, że górny prawy róg jest za pusty. Świetne. Pozdrawiam.
Aduch Napisano 4 Październik 2004 Napisano 4 Październik 2004 Zmierzasz w trochę złym kierunku jeśli to ma obrazować zmierzch cywilizowanego świata. Jak dla mnie trochę happyendowski ten klimacik. Kolorki troche podkreślają jakąs nadzieję. Człowiek wygląda troszkę jakby z wyprawy na Antarktydę. Przydałoby się jak już zauważono wcześniej wygładzić ten śnieżek (ale nie za mocno - trochę ostrości się przyda. Myślę że jakieś wraki okrętów wyszłyby na plus (nie w pełni) postapokaliptycznej atmosferze, zamarznięte drzewo ma mało wspólnego ze końcem cywilizacji.P.S. Widzę, że robisz konkurencję Rolandowi Emmerichowi - tym razem to Polskę a nie Amerykę dotknęła zagłada, hehe. Tak jak mówiłem Nie ma krytyki, nie ma perfekcji... mam rację ?
Amrun Napisano 4 Październik 2004 Napisano 4 Październik 2004 Jak spojrzałem na to pierwszy raz to myslałem, że to coś co powiewa przy... harpunie (?) to latający smok w oddali. Zrób stadko takich smoków krążacych po niebie i masz dragon slayer`a jak znalazł. ;)
spoon Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 mi sie rzucił w oczy najpierw ten poszarpany horyzont. ogólnie to nie mój klimat, ale gdybym miał coś doradzać to włśnie wprowadziłbym tam raczej zdecydowany poziom zamiast tego postrzępienia. myślę, że to zepnie całość kompozycji. pozd
Mkaszpir Napisano 17 Październik 2004 Autor Napisano 17 Październik 2004 Wielkie dzięki za komentarze, wziąłem się w garść i trochę poprawiłem co nieco. teraz idę odsapnąć bo łapa mnie boli od tego rysowania :D
Łukasz Misztela Napisano 17 Październik 2004 Napisano 17 Październik 2004 jak dlamnie to BOOMBAAA! Koles ma spoko ubranko:Dbardzo mi sie podoba
Rekomendowane odpowiedzi