Lis Napisano 4 Październik 2004 Napisano 4 Październik 2004 Witam! Jestem początkującym użytkownikiem 3ds. zrobiłem ostatnio telefonik w maxie. robiłem do 2 din. wydaje mi się że jak na początek to jest OK. Czekam na opinie i pozdrawiam! ps. oprócz tego zamieszczam też moja pierwsza prace i adres do portfolio http://www.samorzad.tyszkiewicz.edu.pl/~angasior/portfolio/
KLICEK Napisano 4 Październik 2004 Napisano 4 Październik 2004 jeszcze posiedz 2 dni nad texturami i kolejne 2 dni nad przemysleniem jak ustawic render , i jakis dzien na to jak to pokazac i wtedy bedziesz mogl byc zadowolony z tego co zrobiles , bo sam model jest spoko jak na poczatki ale texturki sa poprostu kiepskie. Pracuj dalej.
zbuffer Napisano 4 Październik 2004 Napisano 4 Październik 2004 Popieram Klicka! ;) Tekstura na wyświetlaczu jest okropna! w ogóle wyświetlacze lcd mają to do siebie, że jak się pod kątem patrzy to wszystko jest trochę przyciemnione no i na pewno nie tak jaskrawe i wyraźne...
tweety Napisano 4 Październik 2004 Napisano 4 Październik 2004 klicek i zbuffer już napisali to co chciałem powiedzieć a przy okazji looknąłem w twoje portfolio i powiem, ze pracki ciekawe ale takie trochę monotematyczne... fajna jest ta z kopnięciem (czuje się dynamikę) ale mógłbys popracować troszki nad kolorkami ogólnie jest całkiem fajnie pozdro :)
Lis Napisano 4 Październik 2004 Autor Napisano 4 Październik 2004 Witam to jeszcze raz Lis. Prosze poradzcie mi konkretnie co mam zrobić w renderze bo jestem zielony. A i jeszcze jak z tymi teksturami bo jakotako tekstury są na klawiszach, wyswietlaczu i logo samsunk. Dzieki Wielkie
Rekomendowane odpowiedzi