jp Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 Witam. Dzieki za zamieszczenie dzialu ARCHITEKTURA. Jako debiutowa przesylam prace, ktora ma juz prawie rok. Jest to projekt suszarki i grzebyka ktore moznaby rozdawac jako reklamowki w hotelach przy lotniskach lub w samolotach.Popelnilem toto w VIZ4 na Athlon1,4tb 512ram.
buczer Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 w jaki sosób grzebyk moze byc reklamówka? chyba nie ma miejsca na logo? :/
Tomasz Kucharz Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 coś mi się zdaje że te napisy to upside-down bump na rączce drażni grzebyk choć nie jest reklamówką to jest ok pozdro
leander Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 Oj nie wyglada to zbyt zachecajaco. Za dlugo by wymieniac konkrety, zreszta chyba sam sobie po czasie zdajesz z nich sprawe.
Touch Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 Napis, rzeczywiście się trochę przekręcił ~ :) ...i ta rączka;/ Skąd Wy bierzecie takie "zlecenia", itp(?) :)
Piotr Dobosz Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 nie podoba mi sie teksturka raczki suszarki:( ale reszta w miare oki
jp Napisano 5 Październik 2004 Autor Napisano 5 Październik 2004 Witam i dziekuje za posty.To jest quickreply wic do rzeczy: 1. Slaba jakosc wynika z beznadziejnej kompresji jpg'a do limitowanego rozmiaru. Postaram sie doslac lepsza wersje. 2. Brak logo na grzebyku jest zamierzony. To komplet wraz z suszarka.Mysle tez ze gadzet z nahalnym logo po prostu jet szybko wyrzucany. 3.Kwestia obroconego napisu: Moi Pastwo, jesli dopiero odwrocimy przedmiot tak, by przeczytac napis widoczne bedzie podobienstwo do silnika pasazerskiego Jumbo. Przykro mi, ze rzecz nie zostala zrozumiana. Pozdrawiam i powodzenia.
boba Napisano 13 Październik 2004 Napisano 13 Październik 2004 moim zdaniem maaalutkie logo można by jakoś zaplanować na grzebyku i ten wtedy byłby git-reklamówką, co do suszarki... to pewnie subiektywne zdanie, ale bałbym się nią suszyć włosy, render w ogóle mnie nie zachęca do jej używania
spoon Napisano 13 Październik 2004 Napisano 13 Październik 2004 1- suszarkę raczej trzyma sie za rączkę, więc po co ktoś miałby to obracać? 2- a sam jej projekt jakoś tak bez polotu. strasznie ciężko, wygląda to jak młotek, myślę, że przez proporcje rączki do główki. wydaje mi się, że grzebyk najlepszy, ale to trochę mało...
Rekomendowane odpowiedzi