Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Mam problem nie wiem czy dobrze wymodelowałem tą kobieta czy zachowałem odpowiednie proporcje. Pomóżcie mi jestem samouk, powiedzcie też czy powinienem w ogóle się zajmować tą grafiką (mam 18 lat).

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
powiedzcie też czy powinienem w ogóle się zajmować tą grafiką (mam 18 lat).

na tym forum znajdziesz mlodszych ludzi, ja zaczynalem w twoim wieku dlatego jestem opozniony ;P

Sam sobie odpowiedz na to pytanie: jak ci sie podoba, nie nudzi, i lubisz dlubac to 3d moze byc dla ciebie

Napisano

nie jstes za stary :p, wiec nie widze problemu zeby zaczac sie tym zajmowac, ja zaczalem 6 lat temu i musze powiedziec ze popelniam za kazdym razem ten sam blad, przed rozpoczeciem projektu zawsze naszkicuj sobie na kartce scene! nie trzeba byc artysta zeby machnac kilka kresek (chodzi mi o dobranie odpowiednich proporcji na kartce)

i trzeba byc oczywiscie wytrwalym, bo na pewno bede chwile kiedy powiesz "mam to w d**** i nie chce sie tym zajmowac", ale nie poddawaj sie, tym bardziej ze masz takie poczatki (jesli to Twoja pierwsza praca)

zycze powodzenia!!

pzdr

EDIT:

PS. co do proporcji to najlepiej poszukaj w necie szkicow postaci, albo sobie zeskanuj z anatomii (mi to pomoglo) i zobacz tu --->http://www.3dtotal.com/ znajdz tutorial o modelowaniu Joanny Arc, bardzo dobry, polecam

Napisano

Chlopaki maja racje:) ja wlasnie przeszedlem przez dwu tygodniowa chwile "mam to w d**** i nie chce sie tym zajmowac'':) ale juz wrocilem pelny energi:D

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.