Napisano 15 Październik 20159 l Władca - osoba, która sprawuje gdzieś jakąś władzę. (jakby ktoś nie wiedział;)) Jest spore pole do popisu. Po dwóch miesiącach głodu, mam nadzieję, że do zabawy przyłączy się sporo osób. Pozdrawiam i powodzenia Czas malowania: 1,5 h. Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. Prace umieszczamy w tym wątku. Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 901px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. Czas sondy 3 dni. ZAKOŃCZENIE SESJI: 22.10.2015 SONDA: 23.10.2015(czas trwania 3 dni)
Napisano 15 Październik 20159 l Dzieki za wziecie na siebie zaproponowanie tematu! Ogolem nie wiem czy zasada jest, ze wymyslajacy temat w nim nie uczestniczy (?), ale chyba nikt nie obrazi sie, jezeli wezmiesz w nim udzial! :]
Napisano 17 Październik 20159 l Troche taki przyszly wladca, ale ostatnio slucham sobie czesto soundrack tej bajki, i tak wyszlo... :)
Napisano 19 Październik 20159 l Temat mi się spodobał wiec rysuje ... Przy tym szkicu miałem najwiecej zabawy i luzu:
Napisano 22 Październik 20159 l Autor Darth Vader [/img] Edytowane 22 Październik 20159 l przez Tomasz G