Napisano 22 Październik 20159 l Od jakiegoś czasu jestem (prawie) zadowolonym posiadaczem monitora 4k. Niestety nie jestem w stanie zmusić 3dsmaksa do współpracy w tym względzie. Znalalzłem trochę sztuczek w internetach, ale nich nie działa. Wyłączenie skalowania dla maksa pomaga na część UI, ale w niektórych miejscach czcionka jest naprawdę mikroskopijna i praktycznie nie da się pracować. Szczególnie w moim przypadku - nie ruszałem maksa lata i nie ogarniam interfejsu. Czy ktoś spotkał się już z podobnym problemem? Znacie jakieś sztuczki?
Napisano 24 Październik 20159 l Idę o zakład, że dadzą opcję skalowania interfejsu dopiero w wersji, która będzie już subskrypcją... i ludzie będą to kupować, bo chociaż Max2016 będzie im w zupełności wystarczał, to sprzęt już będzie zbyt dobry...
Napisano 3 Listopad 20159 l Autor Na dodatek max 2016 koszmarnie wysypuje się na W10 i kartach AMD. Ma to ponoć zostać poprawione w sterownikach AMD jeszcze w tym roku, ale prawdę mówiąc komfort pracy jest żaden :(