Andri Napisano 14 Październik 2004 Napisano 14 Październik 2004 Ostatnio szukałem tutoriali i poradniki do 3D Maxa, ale znalazłem tylko do części 2, 3 i 4. JA mam 6 część i w tym problemm, że opcje są innaczej poukładane. Znacie jakies linki z poradnikami 3D Studio Max 6 ?
Marcin Napisano 14 Październik 2004 Napisano 14 Październik 2004 chodzi ci o tutoriale ? sa wszedzie ... zajzyj do dzialu linki na max3d.pl evermotion , 3dtotal ... i nawet max3d.pl tam wszedzie sa tutoriale ... z reszta nie ma tak ze nie znajdziesz opcji z maxa 4 w maxie 6 ... sa napewno ... niektore sa pozmieniane nazwy ale sa ...
Andri Napisano 14 Październik 2004 Autor Napisano 14 Październik 2004 nie ma sprawy, ale np. w 6 nie widze opcji sub-object która jest używana prawie w każdym tutorialu.
Marcin Napisano 14 Październik 2004 Napisano 14 Październik 2004 masz ja w zakladce modify ... sub-object rozwija sie po przycisnieciu malego plusa "+" przy nazwie modyfikatora
Andri Napisano 14 Październik 2004 Autor Napisano 14 Październik 2004 dzieki, narazie to tyle ale jutro tu wróce
Rekomendowane odpowiedzi