mnemon Napisano 14 Październik 2004 Napisano 14 Październik 2004 jeszcze tylko skoncze prace w bitwie, i robie sobie malutką przerwe z tematyką s-f. http://69.56.199.195/prace/download/86861.jpg
spoon Napisano 14 Październik 2004 Napisano 14 Październik 2004 ta lewa ręka jakoś tak dziwnie wygląda trochę.
Cpt.Obvious Napisano 14 Październik 2004 Napisano 14 Październik 2004 rece dziwne wogole, ciut przepalony obrazek, gosc za pelcami niepotrzebny, lub powinien byc w innym miejscu. tak mi sie cos wydaje:)
smart Napisano 15 Październik 2004 Napisano 15 Październik 2004 klawe światło na ramionach. może się czepiam ale według mnie tu są błędy Znajdż różnice:)
mnemon Napisano 15 Październik 2004 Autor Napisano 15 Październik 2004 racja smart, jeszcze czesto gubie perspektywe ale mam nadzieje ze nieznacznie.Moglby mi ktos pokrotce wyjasnic znaczenie slowa przepalenie?(chodzi o zbytnie nasycenie?)
smart Napisano 15 Październik 2004 Napisano 15 Październik 2004 tak,ja mysle że chodzi tu o to że jest za mało przestrzeni w barwach a te które mają być półcieniami za bardzo zbliżone są do czarnego co oddala wrażenie realizmu w obrazku.po prostu światło ma duży wpływ na zmiane koloru a n.p. w moich prackach:( i trochę w twojej przestrzeń kolorystyczna jest uboga i ogranicza się do przyciemniania i rozjasniania, tak mi się wydaje .to taki mój pseudo-naukowy wywód;) oczywiście mogę sie mylić bo spec ze mnie żaden ale ja w ten sposób ten problem postrzegam.
Rekomendowane odpowiedzi