Napisano 14 Październik 200420 l jeszcze tylko skoncze prace w bitwie, i robie sobie malutką przerwe z tematyką s-f. http://69.56.199.195/prace/download/86861.jpg
Napisano 14 Październik 200420 l rece dziwne wogole, ciut przepalony obrazek, gosc za pelcami niepotrzebny, lub powinien byc w innym miejscu. tak mi sie cos wydaje:)
Napisano 15 Październik 200420 l klawe światło na ramionach. może się czepiam ale według mnie tu są błędy Znajdż różnice:)
Napisano 15 Październik 200420 l Autor racja smart, jeszcze czesto gubie perspektywe ale mam nadzieje ze nieznacznie.Moglby mi ktos pokrotce wyjasnic znaczenie slowa przepalenie?(chodzi o zbytnie nasycenie?)
Napisano 15 Październik 200420 l tak,ja mysle że chodzi tu o to że jest za mało przestrzeni w barwach a te które mają być półcieniami za bardzo zbliżone są do czarnego co oddala wrażenie realizmu w obrazku.po prostu światło ma duży wpływ na zmiane koloru a n.p. w moich prackach:( i trochę w twojej przestrzeń kolorystyczna jest uboga i ogranicza się do przyciemniania i rozjasniania, tak mi się wydaje .to taki mój pseudo-naukowy wywód;) oczywiście mogę sie mylić bo spec ze mnie żaden ale ja w ten sposób ten problem postrzegam.