Napisano 6 Luty 20169 l Hej, czy ktoś ma jakieś zdanie na temat takich urządzeń https://www.google.pl/search?q=lg34um95&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwitusrTjuPKAhVFc3IKHbuRBcQQ_AUIBygB&biw=1680&bih=911 W teorii wydaję się to niezłym pomysłem ale podejrzewam problem żeby tablet zmapować? Ktoś czegoś takiego używa/używał? Jak to się ma do konfiguracji dwumonitorowej.
Napisano 14 Czerwiec 20168 l Podłączam się do pytania. Napaliłem się na to jak szczerbaty na suchary, a ostatnio ceny trochę spadły. Interesuje mnie już wersja 4k. Pracowałem na tym jeden dzień i to za krótko, żeby się przyzwyczaić, ale jak oceniacie wygodę, jaką to wprowadza przy 1) pracy. Głównie grafika3d, więc sporo aplikacji naraz otwartych, referencje na boku itd 2) filmów - czy będę uwiązany wyłącznie do filmów przygotowanych pod 21:9? Jakie będą ograniczenia? 3) Gier - aktualnie mam klasykę, czyli 970tkę, ale wiem, że to nie pociągnie gier w 4k. Do czasu, aż nie uzbieram na Gtx1080, wystarczy mi to na jakieś niższe rozdzielczości? Warto dopłacac za opcję curved? Jak z matrycami? Dell ma IPS, z którym ponoć są problemy. Prawda to?