Napisano 18 Październik 200420 l Szef w robocie poprosil mnie o pomoc w organizacji sali konferencyjnej niestety nie mam pojecia jak sie do tego zabrac tj. jakie zastosowac glosniki jaki projektor zamontowac jaka wielkosc sali jednym slowem z czym to sie je. Jezeli ktos z was organizowal kiedys konferencje prosze o pomoc!!!!
Napisano 20 Październik 200420 l 1. Konferencja na ile osób? 2. Co będzie prezentowane? Powem tak - standard uczelniany jest taki: Sala z stolikami tak jak w szkole, projektor multimedialny, jakiś mikrofon i glosniki jesli sala jest duza, jak jest mala to moze byc i bez naglosnienia - ale jest ryzyko, że ktoś bedzie mówil za cicho i klapa... Do tego bufecik ale (wedlug mnie) koniecznie w innym pomieszczeniu - inaczej ludzie koncentruja sie na zakaskach. Z drugiej strony jesli to jest pokaz marketinkowy to sie nie znam (za mna nie jedna konferencja - ale naukowa). Okna koniecznie zaciemniane, rzeby w czasie pokazu można bylo cokolwiek na ekranie zobaczyć. Jak beda ludzie z zewnatrz to dobrze,rzeby mogli swoje notebooki do rzutniczka podlaczac. itd., itp. Najwarzniejsze to nie wpadac w panike...