Napisano 31 Marzec 20168 l Witam Oglądając nagranie z gry w: WMP CMP odtwarzacz w windowsie 10 Wszystko jest ok. Brak zacięć, czy zguby dźwięku. (Posiadam k lite codec pack) Ale w premiere pro CC biorąc podgląd video, na początku jest okey ale z czasem dźwięk się gubi coraz bardziej na środku filmu jest o 2/3 sekundy różnicy a na końcu już o 5/6 sekund. Dźwięk się nie spóźnia, jednak że wyprzeda film ! Dlaczego...??? To tylko podgląd, niestety dając ucinek z filmu na timeline - idzie wraz z złym dźwiękiem. Przetestowałem różne opcje i nowe projekty czy sekwencje, FPS... Niestety cały czas to samo.. To tylko podgląd więc boje się że mogę nic nie wskórać...Ale dlaczego tak się dzieje ? Wersja próbna na 30 dni. W dodatku jak teraz tak oglądam i robie kolejne nagrania, widzę że w premiere odtwarza wideo szybciej niż normalnie gra się toczy, Edytowane 31 Marzec 20168 l przez Aleksander Samuel
Napisano 31 Marzec 20168 l Autor Odinstalowalem kodeki, to samo.. Zainstalowalem nowe - to samo.... Quick time też jest... Przestawiałem kodek w programie DV lub systemowy, - to samo O co chodzi ???
Napisano 3 Kwiecień 20168 l Autor Nie wiem dokładnie, jak to się dzieje, ale.. Mniej więcej jak video z gry ma 59,90 kl/sek. To w programie wszystko jest okey, Jeśli ma 58,90 kl/sek. Wówczas dochodzi do desynchronizacji, aby to naprawić w tym celu potrzebny jest program HANDBRAKE. Który konwertuje do stałych klatek na sekundę. Do zamknięcia