Aleksander Samuel Napisano 31 Marzec 2016 Napisano 31 Marzec 2016 (edytowane) Witam Oglądając nagranie z gry w: WMP CMP odtwarzacz w windowsie 10 Wszystko jest ok. Brak zacięć, czy zguby dźwięku. (Posiadam k lite codec pack) Ale w premiere pro CC biorąc podgląd video, na początku jest okey ale z czasem dźwięk się gubi coraz bardziej na środku filmu jest o 2/3 sekundy różnicy a na końcu już o 5/6 sekund. Dźwięk się nie spóźnia, jednak że wyprzeda film ! Dlaczego...??? To tylko podgląd, niestety dając ucinek z filmu na timeline - idzie wraz z złym dźwiękiem. Przetestowałem różne opcje i nowe projekty czy sekwencje, FPS... Niestety cały czas to samo.. To tylko podgląd więc boje się że mogę nic nie wskórać...Ale dlaczego tak się dzieje ? Wersja próbna na 30 dni. W dodatku jak teraz tak oglądam i robie kolejne nagrania, widzę że w premiere odtwarza wideo szybciej niż normalnie gra się toczy, Edytowane 31 Marzec 2016 przez Aleksander Samuel
Aleksander Samuel Napisano 31 Marzec 2016 Autor Napisano 31 Marzec 2016 Odinstalowalem kodeki, to samo.. Zainstalowalem nowe - to samo.... Quick time też jest... Przestawiałem kodek w programie DV lub systemowy, - to samo O co chodzi ???
Aleksander Samuel Napisano 3 Kwiecień 2016 Autor Napisano 3 Kwiecień 2016 Nie wiem dokładnie, jak to się dzieje, ale.. Mniej więcej jak video z gry ma 59,90 kl/sek. To w programie wszystko jest okey, Jeśli ma 58,90 kl/sek. Wówczas dochodzi do desynchronizacji, aby to naprawić w tym celu potrzebny jest program HANDBRAKE. Który konwertuje do stałych klatek na sekundę. Do zamknięcia
Rekomendowane odpowiedzi