BartekNowakowski Napisano 19 Październik 2004 Share Napisano 19 Październik 2004 Zrobilem go w Photoshop. Trwalo mi gdzies 3.5 godzin. -Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 19 Październik 2004 Share Napisano 19 Październik 2004 postac troche przepalona, za duzo nawaliles tam czerni, lub przynajmniej w zły sposób rozłozyłes swiatlocien. pomijam bledy zwiazane z struktura twarzy, czarne tlo ja w dodatku zjada, dalej ciekawa zajawke zieleni po lewej moglbys ja rozwinac, dac jakas delikatna poswiate na twarz.poza tym zwroc uwage na ostre biale swiatlo i sposob rozkladania sie cieni. google i nos rzucaja szadoly jakby swiecilo na pana z przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 19 Październik 2004 Share Napisano 19 Październik 2004 tak .. niekonsekwentny swiatlocien ... przepalone odblyski ... Tiger?! chodzi ci o ta zielen leciutka na helmecie?!? ... jak tak to masz oko ... ja jej nie zauwazylem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi