Napisano 29 Kwiecień 20168 l Czas na kolejną bitwę. I choć długi weekend przed nami nie będzie o grillowaniu i piwku. Wilki, wilkołaki, watahy psów. Wszystko, z czym kojarzy się SKOWYT. UWAGA! NOWY TERMIN!! Czas malowania: 1,5 h. Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. Prace umieszczamy w tym wątku. Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 901px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. Czas sondy 3 dni. ZAKOŃCZENIE SESJI: 15.05.2016 (do północy) SONDA: 16.05.2016 - 18.05.2016 (czas trwania 3 dni) Edytowane 9 Maj 20168 l przez badfood
Napisano 9 Maj 20168 l Autor Z szacunku dla rewelacyjnej pracy złyczlowiek przedłużam bitwę do 15 maja. Kochani! Apeluję do Was! W Waszych teczkach jest mnóstwo świetnych prac. Może ktoś z Was poświęci godzinkę lub półtora?
Napisano 27 Czerwiec 20168 l haha, wątek na samej górze a ja nie spojrzałem na datę. No nic, to było ciekawe 1,5h dla mnie więc wrzucam :D