Rascal Napisano 20 Październik 2004 Napisano 20 Październik 2004 Witam, jako nie tylko 3D ale i roznymi technikami odnosnie efektow specjalnych sie interesuje postanowilem tym razem popracowac na Blue Screenie, Software to Digital Fusion materialy na ktorych pracowalem pochodza od Eyeon Software. Hi-res version 1280x1024
Mulczas Napisano 20 Październik 2004 Napisano 20 Październik 2004 mmm... bydło... jakie ładne... :D bedzie w "Terranovie"?
Tomek Kosiorek Napisano 20 Październik 2004 Napisano 20 Październik 2004 w zasadzie to niewiele.....to co pokazales jest w w wideotutkach eyeona wiec nie wiem czy warto sie tym chwalic na forum....
Tomek Kosiorek Napisano 20 Październik 2004 Napisano 20 Październik 2004 a i przydalby sie choc minimalny cien po bizonem.....to tez jest w tych tutkach:D
Rascal Napisano 20 Październik 2004 Autor Napisano 20 Październik 2004 Eh... zaupelnie nie rozumie postawy niektorych osob, czy ktos tu sie chwali i czy wszystko jest sprowadzane do tego stwierdzenia? raczej nie, wiec nie ma o czym mowic.
Tomek Kosiorek Napisano 20 Październik 2004 Napisano 20 Październik 2004 stwierdzilem ze" nie wiem czy warto sie tym chwalic...." w sensie ze nie bardzo jest co pokazywac- po prostu nie widze sensu umieszczania tego nawet jako materialu dydaktycznego ani innego sensu....chyba ze Ty widzisz wiec powiedz- serio nie mialem zamiaru Cie urazic czy cos takiego- jeszcze raz przepraszam ps. bardzo sie ciesze ze jeszcze ktos uzywa tego softu bo dla mnie jest to jeden z najlepszych programow do kompozycji-pozdrawiam i mam nadzieje ze jak zrobisz cos ciekawego to nagrasz jakiegos tutka- heja:)
Rascal Napisano 20 Październik 2004 Autor Napisano 20 Październik 2004 Hehehe nikt nikogo nie urazil ani nie wszedl na ambicje... PEACE.
Piotr Dobosz Napisano 21 Październik 2004 Napisano 21 Październik 2004 Rascal jestem z Toba:D ja tez uwielbiam takie rzeczy:) chcialem sobie pomalowac sciane w domu na niebiesko ale trzeba sie tez pozbyc cieni:( a z tym bylby duzo wiekszy problem wiec odpuscilem:( ale niedlugo moze kupie niebieskie przescieradlo:) i do robotyyyy:) pozdrawiam
Rascal Napisano 21 Październik 2004 Autor Napisano 21 Październik 2004 Mysle ze lepszym wyborem niz przescieradlo byla by wizyta w sklepie z materialami i kupienie ich kilku rodzaji niewielkich rozmiarow dla testow, niebieski niebieskiemu nie rowny, roznie kamera reaguje. Niekiedy jest nawet tak ze o ile my widzimy niebieski to kamera widzi zupelnie inny, sa specjalne farby do takich rzeczy oraz materialy ale drogie.
Piotr Dobosz Napisano 30 Październik 2004 Napisano 30 Październik 2004 dowiedzialems sie ze mozna juz kupic taki material juz za 400 zl wiec nie jest az tak zle jak myslalem ale jak sie nei ma dobrej kamery to chyba niezbyt sie oplaca:( pozdrawiam wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi