Ice Rider Napisano 5 Lipiec 2016 Napisano 5 Lipiec 2016 (edytowane) Cześć wszystkim, Z racji tego, że nadeszły wakacje i jest trochę więcej czasu na tworzenie, postanowiłem założyc wreszcie teczkę i podzielić się z wami moimi pracami ;) Póki co zajmuję się tym jedynie hobbystycznie, wcześniej ćwiczyłem sam rysunek, praktycznie od zawsze, ale bardziej świadomie od ~6 lat(w tym 2 lata na kursie rysunku architektonicznego). Od niecałego roku stopniowo przerzucam się na media cyfrowe. Jestem otwarty i wdzięczny za wszelką konstruktywną krytykę, porady i wskazówki ;) Pierwsza praca, żeby zobaczyć z czym to się je, w sumie męczyłem ją jakieś 2 lata, robiąc prawie roczne przerwy i pracując tydzień-dwa w okresie wakacyjnym :D wrzesień-październik 2015, czas pracy dłuuugi być może coś koło 40h ;p Pierwsze próby podejścia do environment, studium z jakiegoś zdjęcia, marzec 2016 kolejna męczona dosyć długo, kwiecień 2016 I prace powstałe w przeciągu ostatnich dwóch tygodni, w końcu zabrałem się za to poważniej, studiuje kolor, walor, budowanie formy itp. Póki co ze zdjęć, ale w najbliższych dniach pokombinuję coś z martwą naturą ;) Ta z dzisiaj ;) Edytowane 19 Lipiec 2016 przez Ice Rider
Ice Rider Napisano 9 Lipiec 2016 Autor Napisano 9 Lipiec 2016 Dorzucam prace z ostatnich dni, cały czas studium koloru i waloru
Ice Rider Napisano 17 Lipiec 2016 Autor Napisano 17 Lipiec 2016 Czas na kolejną wrzutkę :) Studium anatomii ze zdjęć: Martwa natura ok. 3-4h: Reprodukcja płótna autorstwa Diego Velazqueza, 6h:
Ice Rider Napisano 19 Lipiec 2016 Autor Napisano 19 Lipiec 2016 Tym razem coś własnego, oprócz sarenki wszystko z wyobraźni ;)
Rekomendowane odpowiedzi