Napisano 21 Październik 200420 l Cześć mam pytanie jak albo czy da się ustawić aby były 2 strony w jednym dokumencie corela mam wersje 12 i nie wiem jak to zorobić. Z góry dzieki za odpowiedzi
Napisano 21 Październik 200420 l Na dole po lewej masz panelik do zarzadzania stronami. Kliknij plusik i... poczytaj Helpa :P
Napisano 21 Październik 200420 l czytanie helpa corela to totalna dewiacja. to tak ja czytac helpa do WordPad`a
Napisano 21 Październik 200420 l Coz, jezeli ktos musi, to chyba nie ma w tym nic zlego? Poza tym zdziwilbys sie, ile rzeczy mozna sie dowiedziec z Corelowego Helpa :) Do zobaczenia Peter przy nastepnym Twoim pytaniu dotyczacym tegoz programu ;)
Napisano 21 Październik 200420 l a co to jest "zawsze nadrukowane i zalewki" ? ;) wem ze przesadziłem ale corel jes totalnie intuicyjnym programem, i czytanie helpa jest dla mnie ostatecznoscia :)
Napisano 21 Październik 200420 l "zalewki" ehhhh ;)...za długo siedze w robocie, ide do domu...poczytac helpa ;)
Napisano 21 Październik 200420 l heh, swoją przygodę z Corelem skończyłęm w wieku 13 lat, bo postanowiłem przerzucić się na coś trudniejszego :D każda następna wersja niczym nie różni się od poprzednich poza łatwiejszym interfesjem :> ale fakt faktem ma chyba najlepszy system pomocy z programów których używałem, ach te samouczki z naprowadzaną myszką :]