Napisano 21 Październik 200420 l Witam!!! Mam pewien problem a mianowicie ,wstawiam bipeda i ustawiam go na poczatku naprzyklad bardzo pochylonego i ze zgietymi kolanami i chcialbym zeby w tej pozycji szedl i teraz jak ustawie stopki i dam zeby dopasowal bipeda do stópek to on sie prostuje ,mozna to tak zrobic zeby w tej pozycji co chcem dopasowac go do stopek ??
Napisano 21 Październik 200420 l Zrób odrwotnie :) Najpierw stópki, a potem na warstwie zmień jego ułożenie... i będzie ok :)
Napisano 22 Październik 200420 l Autor A dokladniej ??? Bo robiłem w tej sposób ze wlasnie nalozylem kilka stópek i ulozylem postac juz ze zgietymi kolanami ....i jak dalem "dopasój do stópek" to znowu biped sie wyprostowal i szedl wogule inaczej niz ja chcialem , a mnie zadawalał by efekt zeby moja postać była ułożona w pozycji której jej nadam na poczatku ale żeby szła po stópkach..., pozdro
Napisano 22 Październik 200420 l Autor Dzięki Ci bardzo ,o to mi chodziło i bardzo mi to pomogło ,bede teraz więcej jeszcze kombinował ,miedzyinnymi łączenie kilku parti ruchów (przejścia z chodu w bieg itp.) ,pozdrawiam . ps. masz u mnie browca :)