gutek Napisano 23 Październik 2004 Napisano 23 Październik 2004 Hej chciałem się wziąć za robienie komóry i zrobiłem kilka Plane'ów na blueprinty no i nadałem im mapy ustawiłem wszystkim żeby było je widac w viewportcie i widać tylko jedną mapę:| w ogóle to ciś sie stało bo jak te plany robiłęm to "kolor" plana było widać tylko jednego (tego co mape też widać) a pozostałe mimo tego że mają nadane kolory to są przeźroczyste:| może to jakiś poważniejszy błąd, a nie coś źle zaznaczone?? (niedawno widziałem że norton wykrył coś w katalogu 3dsmaxa, więc może to wirus coś takiego spowodował? jakiś plik zjadł albo coś?) pozdro gutek
Marcin Napisano 23 Październik 2004 Napisano 23 Październik 2004 masz material 2-sided ? włączony preview map in viewport ? masz wire frame czy smooth w viewportach ?
gutek Napisano 23 Październik 2004 Autor Napisano 23 Październik 2004 ok juz mam heh troche to dziwne bo ta mapa co ją od początku widać nie ma material 2-sided, a reszcie musiałem dać 2sided tak jak napisałeś:| dzieki pozdro
Rekomendowane odpowiedzi