Andri Napisano 30 Październik 2004 Napisano 30 Październik 2004 Zrobiłem model który sklada się z kilkunastu poligonów i niewiem jak nadać kolor, bądź teksturę jednemu osobnemu poligonowi ??? help
Piotr Dobosz Napisano 30 Październik 2004 Napisano 30 Październik 2004 zaznaczasz polygon w editable poly naciskasz m i przypisujesz temu polygonowi material :) pozdrawiam
Andri Napisano 30 Październik 2004 Autor Napisano 30 Październik 2004 Dzięki pomogło, ale mam jeszcze jedno pytanie. Jak dodaje poligon za pomocą opcji Inset to jest on w kształcie prostokata, a jak zrobić żeby był w kształcie koła ???
Piotr Dobosz Napisano 30 Październik 2004 Napisano 30 Październik 2004 polygon?:) nie wiem ale raczej napewno nie da sie go przekonwertowac zeby z kwadratu stalo sie kolo, tzn mozna go zminic ale sadze ze twoj problem dotyczy kilkiudziesieciu polygonow a nie jednego:( pozdrawiam
Korbol Napisano 31 Październik 2004 Napisano 31 Październik 2004 Nie bardzo wiem o co Ci chodzi, ale zaznacz poligon i daj tessellate najpierw na face potem na edge(tension 0) Moze to pomoze :)
Rekomendowane odpowiedzi