technoon Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 witam!!! Wzorowałem sie na psie AIBO SONY.... prosze o opinie http://republika.pl/technoon/aibo.jpg pozdrawiam
Marcin Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 po kiego grzyba ta rozdzialka ? to sie ladowalo 5 min i na darmo , bo chyba tylko bumpa chciales pokazac ... pracka slaba ... troche za prymitywne kształtyi materialy .... czas poza tym zainteresowac sie jakims alternatywnym renderem ...
technoon Napisano 3 Listopad 2004 Autor Napisano 3 Listopad 2004 alternatyuwny render?? robiłem to w mentalu...
Marcin Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 to kompletnie niczego nie wykozystales ;) taki render to w scanline`ie tak samo wyglada ...
Yansen Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 Marcin am rację. Nie dawaj takich olbrzymów. U mnie wprawdzie się ładowało 2 s. ale i tak się całe na ekranie nie mieści, a szczegółów do podziwiania nie ma asz tak dużo...
Salay Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 hmmm...taakk...jakbys dał lepsze materiały oraz meshsmootka na doope tego psa sony to moze by cos z tego bylo...definitywnie nie pasuje to podloze i moze daj kamere dalej bo jakos tak brzydko wyglada z bliska
Gość Deler Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 ale cie chlopaku mecza:) ale to dobrze:)
tweety Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 dlaczego męczą?? facet robi prackę i oczekuje krytyki no to ją ma :) za duży bump, reflection baaaardzo nierealistyczne (wygląda kolorystycznie jak pracki z lat 90-tych), strasznie prymitywne kształty i błędy z samym modelu (brak meshmootha i okropny boxmodelling) technoon: za prawdę powiadam ci: tutków moc przerabiać zaczynaj a forum do WIPA wykorzystywaj. na obrazkach: 1. chyba ci się płaszczyzny przenikają 2. ucho dziwny ma kształ a na materiale na głowie sa jakies dziwne kropki przenies to lepiej do Wipa i jeszcze nad tym popracuj pozdrawiam :)
zbuffer Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 dużo bugów, materiały okropne, podłoga zrobiona Noisem zepsuła resztę... wywal wspomnianą podłogę, użyj meshsmooth'a, nie przesadzaj z odbijaniem sie tła i podłogi od materiału bo wygląda jakby ten pies był przeźroczysty miejscami! gdzie on ma oczy???
Kulki Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 piesek jak piesek jeszcze ujdzie... ale ta podloga totalnie skaszaniona. meczy wzrok i jak chcesz pokazac obiekt to zrob tak zeby podloga byla tylko dopelnieniem do tego o biektu a nie bardziej przykuwala uwage niz on sam. ps czym robiles? jak nurbsami to zwieksz aproksyminacje... i nie wiem jak wyglada ten piesek ale wydaje mi sie ze bardziej matowy bylby lepszy ale to juz moje zdanie do ewentualnego rozpatrzenia i tak naprawde mozna cos z tego pieska wycisnac jeszcze ale musialbys posiedziec troche dluzej. pozdr
Rekomendowane odpowiedzi