Napisano 3 Listopad 200420 l Arigato ^_^ 聽 Znowu problemy... 聽 Mianowicie sprawa ima sie tego 偶e robi艂em tutka ze stronki http://www.dagthomasolsen.com/index.php?page=tutorial&id=12 tyczy艂 sie on ognia i nawet zrobi艂em go dobrze tylko sprawa renderingu . W viewport Perspective czy innym ukazuje mi tylko cz膮steczki i kule do kt贸rych s膮 one przypisane :) (ukazuje to zalacznik) a gdy biore skr贸towo "8" (Enviroment) i tam RENDER PREVIEW tam jest spoko przygladajac sie z bliska widac tak jak powinno wyjsc. 聽 Wiec co musze zrobic zeby to hula艂o w normalnym widoku/przy normalnym renderingu ?
Napisano 3 Listopad 200420 l Autor Sorry ale mi sie niedoda艂 za艂acznik Tutaj drugi. 聽 ALE JESTEM G艁UPI .... :(
Napisano 3 Listopad 200420 l ... poj臋cia niemam... ale je艣li masz tam efekty lens czy cu艣 w tym stylu to tego NIE wy艣wietlisz tak jak w render prewiwe bo sie nieda .... jedynie mo偶esz zobaczy膰 to tam lub w wideo post
Napisano 5 Listopad 200420 l Autor To jakim sposobem mam to zrobic (zobaczyc czy wyrenderowac) on tam przy tutku doda艂 wyrenderowany ogien i my Full Wypas wyszed艂 ??? 聽 Lord_Saskybody ]|[
Napisano 5 Listopad 200420 l pokaz okno renderu ... wcisnij F10 ... 聽 albo sprawdz czy masz wlaczone effects i evoirment
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto