Napisano 3 Listopad 200420 l Arigato ^_^ Znowu problemy... Mianowicie sprawa ima sie tego że robiłem tutka ze stronki http://www.dagthomasolsen.com/index.php?page=tutorial&id=12 tyczył sie on ognia i nawet zrobiłem go dobrze tylko sprawa renderingu . W viewport Perspective czy innym ukazuje mi tylko cząsteczki i kule do których są one przypisane :) (ukazuje to zalacznik) a gdy biore skrótowo "8" (Enviroment) i tam RENDER PREVIEW tam jest spoko przygladajac sie z bliska widac tak jak powinno wyjsc. Wiec co musze zrobic zeby to hulało w normalnym widoku/przy normalnym renderingu ?
Napisano 3 Listopad 200420 l Autor Sorry ale mi sie niedodał załacznik Tutaj drugi. ALE JESTEM GŁUPI .... :(
Napisano 3 Listopad 200420 l ... pojęcia niemam... ale jeśli masz tam efekty lens czy cuś w tym stylu to tego NIE wyświetlisz tak jak w render prewiwe bo sie nieda .... jedynie możesz zobaczyć to tam lub w wideo post
Napisano 5 Listopad 200420 l Autor To jakim sposobem mam to zrobic (zobaczyc czy wyrenderowac) on tam przy tutku dodał wyrenderowany ogien i my Full Wypas wyszedł ??? Lord_Saskybody ]|[
Napisano 5 Listopad 200420 l pokaz okno renderu ... wcisnij F10 ... albo sprawdz czy masz wlaczone effects i evoirment