lord_saskybody Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 Arigato ^_^ Znowu problemy... Mianowicie sprawa ima sie tego że robiłem tutka ze stronki http://www.dagthomasolsen.com/index.php?page=tutorial&id=12 tyczył sie on ognia i nawet zrobiłem go dobrze tylko sprawa renderingu . W viewport Perspective czy innym ukazuje mi tylko cząsteczki i kule do których są one przypisane :) (ukazuje to zalacznik) a gdy biore skrótowo "8" (Enviroment) i tam RENDER PREVIEW tam jest spoko przygladajac sie z bliska widac tak jak powinno wyjsc. Wiec co musze zrobic zeby to hulało w normalnym widoku/przy normalnym renderingu ?
lord_saskybody Napisano 3 Listopad 2004 Autor Napisano 3 Listopad 2004 Sorry ale mi sie niedodał załacznik Tutaj drugi. ALE JESTEM GŁUPI .... :(
pchelka Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 ... pojęcia niemam... ale jeśli masz tam efekty lens czy cuś w tym stylu to tego NIE wyświetlisz tak jak w render prewiwe bo sie nieda .... jedynie możesz zobaczyć to tam lub w wideo post
lord_saskybody Napisano 5 Listopad 2004 Autor Napisano 5 Listopad 2004 To jakim sposobem mam to zrobic (zobaczyc czy wyrenderowac) on tam przy tutku dodał wyrenderowany ogien i my Full Wypas wyszedł ??? Lord_Saskybody ]|[
Marcin Napisano 5 Listopad 2004 Napisano 5 Listopad 2004 pokaz okno renderu ... wcisnij F10 ... albo sprawdz czy masz wlaczone effects i evoirment
Beatou Napisano 5 Listopad 2004 Napisano 5 Listopad 2004 To chyba wina object channel ale nie jestem pewien hehe
Rekomendowane odpowiedzi